La o lună după ce a anunțat că în campania electorală de la europarlamentare va munci pentru PMP, primarul Laurențiu Leoreanu, încă membru PDL, a precizat că nu-și va lăsa partidul să moară. Mai mult, acesta spune că și-a făcut un calcul și la alegerile din luna mai vrea ca PMP și PDL să obțină cel mai mare număr de voturi în municipiu.

Deși inițial a precizat că nu va ajuta PDL-ul să facă o acțiune de Paște, la câteva secunde edilul s-a răzgândit și a precizat că va da o mână de ajutor și președintelui Vasile Bețianu. Nu pot spune cum, dar o să-i ajut. O să coordonez ambele partide. Vreau ca PDL și PMP, împreună, să obțină la alegeri primul loc. Aproape de 50%, dar în mod sigur vreau peste 40%, este rămășagul edilului.

Acesta a mai precizat că este la zi cu cotizația în PDL și că este sigur că PSD nu va putea obține la Roman un procent de 50% la europarlamentare. Întrebat despre lista PMP de la alegerile viitoare, primarul Laurențiu Leoreanu a recunoscut că nu știe exact numele tuturor candidaților, dar că, în campania electorală, îi va vorbi de bine și de rău pe toți cei nominalizați, indiferent de culoarea lor politică. (C. MATEI)

Articolul precedentComisarul şef Preda – împuternicit preşedinte
Articolul următorCeahlăul – Dinamo: 0-1 (0-0)