reclama autocenter

Elena Udrea

Președintele PDL Roman și, în același timp, primarul municipiului, Laurențiu Leoreanu, cel care a sprijinit-o în candidatură pe Elena Udrea pentru a obține funcție de deputat pe Colegiul 4, a aflat de la jurnaliști că aceasta a donat indemnizația de parlamentar, pe două luni, pentru echipa de handbal de la Baia Mare și nu pentru cea de la Roman. Edilul nu s-a făcut chiar “foc și pară”, dar a anunțat că va lua “măsuri”. “Îi voi da un telefon și îi voi spune că și echipa HCM Roman are nevoie de ajutor. Fiți fără grijă”, a spus, “amenințător”, primarul. Elena Udrea a participat vineri seară la cheful dat în cinstea vicecampioanelor României la handbal feminin, echipa băimăreană HCM, cea care a și câștigat și Cupa României. După cheful organizat în cinstea fetelor de la HCM Baia Mare, Elena Udrea împreună cu primarul de Baia Mare, Cătălin Cherecheș și senatorul Ciprian Rogojan au mers la un local din oraș, pentru a se distra la un banchet organizat de elevii de clasa a 12-a a unui liceu din Baia Mare. (C.M.)

Articolul precedentHizo e ferm: se retrage
Articolul următorZilele Oraşului Târgu Neamţ stârnesc discuţii

1 COMENTARIU

  1. Pe doamna respectiva nu a durut-o si nici nu o s-o doara nici macar in cele trei litere de Roman,dupa ce scopul de a deveni parlamentar a fost atins prin manevrele electorale ale celui care acum pare ofuscat!
    Apropo,am vazut imagini de la balul cu pricina iar tinuta doamnei te trimitea cu gandul in alte zone decat cele ale decentei impuse de functie!

Comments are closed.