0:00

Duminică seara, 31 iulie, poliţiştii Secţiei Rurale Săbăoani au primit o sesizare referitoare la un TIR cu cherestea despre care se presupunea că efectuează un transport ilegal.

După ce au efectuat verificările online, în aplicaţia SUMAL şi au constatat că nu era emis aviz pentru acel transport, poliţiştii din Săbăoani au cerut ajutorul colegilor de la Biroul pentru Protecţia Fondului Forestier din IPJ.

Lemn de peste 44.000 lei confiscat după un pont, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Aceştia „în urma inventarierii, au stabilit faptul că, ansamblul de vehicule transporta cantitatea de 50,501 m.c. cherestea răşinoase, în valoare de aproximativ 44.000 de lei. Ca măsură complementară s-a dispus confiscarea cantității de material lemnos, fiind predat Ocolului Silvic Roman, precum și a ansamblului de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de art. 68, alin. 2 din Legea 46 din 2008, republicată (provenienţa şi circulaţia materialului lemnos din Codul Silvic – n.r.)„, a precizat agent principal Georgiana Puşcaşu, purtător de cuvânt al IPJ Neamţ.

Lemn de peste 44.000 lei confiscat după un pont, ZCH NEWS - sursa ta de informații

A.C.

Articolul precedentBiciclist în comă după ce a fost izbit de o maşină
Articolul următorA evadat ca să-şi mai bată o dată nevasta
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.