0:00

Biciclist în comă după ce a fost izbit de o maşină, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat, în vârstă de 43 de ani, din Urecheni, care se deplasa cu bicicleta pe marginea şoselei, în localitatea sa natală, a fost lovit de un autoturism şi a ajuns, în comă, la spital. Accidentul s-a întâmplat ieri dimineaţă, 1 august, în jurul orei 10,40.

Potrivit informaţiilor furnizate de agent principal Georgiana Puşcaşu, purtător de cuvânt al IPJ Neamţ, şoferul autoturismului, un tânăr de 27 de ani din Gherăieşti, a încercat să-l depăşească pe biciclist, fără a păstra distanţa regulamentară faţă de acesta şi, ca atare, l-a lovit în plin.

În urma impactului, biciclistul a suferit un traumatism cranio-cerebral grav, cu pierderea cunoştinţei şi fractură de mandibulă. Acesta a fost preluat de un echipaj SAJ Neamţ şi transportat mai întâi la Centrul de Primiri Urgenţe Târgu Neamţ. Medicii de aici au considerat că starea acestuia este prea gravă şi au cerut transferul la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piatra Neamţ.

Poliţiştii rutieri au constatat că şoferul nu consumase alcool, însă testarea biciclistului nu a fost posibilă datorită stării foarte grave în care se afla.

Acum şoferul va fi obligat să răspundă în faţa legii în dosarul penal pentru vătămare corporală din culpă.

Angela Croitoru

Articolul precedentFOTO. Copiii din Văleni au învăţat secretele meseriei de pompier
Articolul următorLemn de peste 44.000 lei confiscat după un pont
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.