reclama autocenter

O firmă din Bicaz, verificată de polițiști în ziua de 9 decembrie, s-a dovedit a fi un ”teren” prielnic afacerilor ilegale cu lemn.

În urma verificărilor de specialitate efectuate în colaborare cu polițiștii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice s-a constatat că agentul economic a expediat un volum de 717,26 m.c. de materiale lemnoase de diferite esenţe şi sortimente, în valoare de 225.073,90 de lei, prin intermediul a 31 de avize de însoțire secundare din care nu rezultă provenienţa legală certă a materialelor lemnoase expediate”, a declarat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”De asemenea, polițiștii au stabilit faptul că, la recepţionarea materialelor lemnoase în depozit, agentul economic nu verifică veridicitatea codurilor unice înscrise pe avizele de însoţire a materialelor lemnoase insoţitoare.”.

Pe lângă confiscarea valorică a lemnului (225.073,90 de lei reprezentând contravaloarea mărfii expediate cu avize de însoţire din care nu rezultă provenienţa legală certă), reprezentanții firmei au de achitat și o amendă de 10.000 de lei pentru că au încălcat legile din domeniul silvic.

C.M.

Articolul precedentCumul de ”realizări”: un polițist local și-a bătut femeia și a fost prins beat la volan
Articolul următorFOTO: Accident cu trei persoane încarcerate. Femeie în curs de resuscitare. N-a mai putut fi salvată