reclama autocenter

papagalii fara bilet

Leberalii de la noi s-o strâns la un loc cu șăfimea de la centru să vază care-i direcția săgeții: este la fel de erectă ca pe vremuri când era în alianța pozitivă până la măduvă ori este fleoșcăită ca viitoru` la vârsta a treia de când cu cumătri den pesedeu. Că nu de alta, dar așa se au la pipote unii cu alți că junele șăf de la pesedeu iar s-o dat defect ș-o tremis-o pe doamna vice de la premărie să-i țină locu`. Acuma, dacă e să judecăm după absența și de la cealantă adunare den Roman, junele șăf de la pesedeu ori încă nu și-o revenit de la conșert, ori, cum zice ăsta den mijloc, așteaptă să vină Pink Floydu`.

La conferința dă presă a lui domnului Crin, după o doză de cafea injectabilă pentru știm noi ce, o fost întrebat cum i se pare Useleul la Neamț. Domnia sa a remarcat că peneleul și pesedeul nu se inghit pe față, dovadă absenția (de imagine) a junelui șăf de la pesedeu, iar pe la spate liberalii se pupă cu partidu` lui dom` Culiță (să trăiiiiți!). Acuma am reținut și tușa aruncată spre pesedeu după care aceștia îs la cataramă cu pedeleii lui nea Gigi (pentru onor, înainte!), dar nu am reținut ce viitor o să aibe alianța. Oricum, nici cumătru` cu perciunii până la gumari n-o reușit să afle mare lucru de la domnii leberali, semn că nu o venit să face ordine.

Pomeneam mai demult dăspre un nene conselier den târgu` cu cetate, care s-o bășicat nevoie mare că i-o blocat mașinetu băieții de la parcare. Că plus dă asta s-o mai dat o țidulă la celeu, ca să se voteze o regulă care să interzice blocarea mașinilor dă conselieri, care le lasă pe unde vrea mușchii lor, că ei este în timp dă serviciu pren comunitate. Acuma, trecem peste faptul că au bucile obrajilor ca pingeaua de la bilgheri, și uită cam iute cine i-o votat. Adică, den treaba asta ar trebui să li se dea și prioritate de trecere la sensu` girator, să fie lăsați să trece prin orice intersecție, ba chiar să ne dăm la o parte cu două străzi mai încolo dacă cumva trec `mnealor. Măi, al dracu` nemți!

Articolul precedentAndrei Marc, “undă verde” pentru transfer
Articolul următorSectorizarea apei amânată