Laurenţiu Leoreanu după eliminarea CSM Roman din Cupa EHF: „Vom face o analiză!”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPreședintele de onoare Laurențiu Leoreanu nu consideră rușinoasă eliminarea formației CSM Roman în turul secund preliminar al Cupei EHF. Primarul Romanului e de părere că echipa maghiară Alba Fehervar a fost mai valoroasă și a meritat, cu vârf și îndesat, accederea în faza următoare.

„Am întâlnit o echipă care are în componență campioane mondiale. Ungaria este cunoscută ca fiind o țară cu echipe feminine foarte puternice. N-am pierdut rușinos deși a trebuit să facem față unei mari densități de meciuri într-un timp scurt. Încercăm în continuare să ne menținem în elita handbalului românesc”.

A fost pentru prima oară când formația romașcană nu a reușit să treacă măcar un tur, fiind într-un fel urmărită și de ghinion la tragerea la sorți. Joi, 27 octombrie, de la ora 17:00, într-o partidă care face parte din etapa a VIII-a a a Ligii Naționale, CSM Roman joacă, în Bănie, cu SCM Craiova. Partida va fi transmisă în direct de posturile TV Digi și Dolce. În clasament, oltencele ocupă locul al 5-lea, cu 12 puncte, în vreme ce nemțencele sunt pe locul al IX-lea, cu 9 puncte.

„Avem un lot de jucătoare care-l întrece în valoare pe cel de anul trecut. În schimb, programul meciurilor a fost mai greu în aceste prime 7 etape, dar ne vom reveni. Echipa are un nou stil de joc. Cred totuși că mai avem de lucrat la capitolul relații de joc. Vom face o analiză a comportării echipei imediat după meciul de la Craiova”, a mai spus Laurențiu Leoreanu. (Ana MOISE)

Articolul precedentDeszăpezirea, trimisă direct în curtea Publiserv la Piatra Neamț
Articolul următorTÂRGU-NEAMŢ: Final de proiect județean destinat copiilor în dificultate
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.