ISU Neamt

* astăzi, ISU Neamţ

BULETIN INFORMATIV

În data de 23 septembrie 2013, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ a intervenit în  32  situaţii de urgenţă, cele mai importante fiind:

Persoană căzută în fântână

La ora 12:35, Detaşamentul de pompieri Târgu Neamţ a intervenit pentru scoaterea unei persoane de sex feminin decedată, în vârstă de 73 de ani din fântâna unei gospodării. La intervenţie au participat 5 subofiţeri şi SVSU al localităţii  Vânători Neamţ.

Misiune stingere incendiu în comuna Pipirig, sat Popeni

La ora 09:05, Detaşamentul de Pompieri Târgu Neamţ a intervenit cu 5 subofiţeri şi o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă particulară din localitatea Pipirig. A ars acoperişul casei pe o suprafaţă de 5 mp.

Scoaterea unui animal din râul Bistriţa

La ora 19:16, Detaşamentul de Pompieri Târgu Neamţ-Garda II Poiana Teiului, a intervenit pentru scoaterea unui animal (vacă) din râul Bistriţa. La intervenţie au participat 6 subofiţeri şi 2 cetăţeni.

Intervenţii SMURD

Echipajele SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ au fost solicitate în  23  cazuri care necesitau acordarea primului-ajutor calificat şi 4 cazuri care necesitau ajutor medical de urgenţă.

INSPECTOR ŞEF

Col. NIŢICĂ IOAN

Articolul precedentRevista ATITUDINI, nr. 30/2013 – Justin Pârvu: „Măi, voi credeţi că dincolo eu o să stau degeaba?”
Articolul următorSurpriza de la Cordun