0:00

Lăsați-ne să ne facem treaba, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Jandarmii, cașcavalul și trei doamne (și toate trei)

BULETIN  INFORMATIV

21.01.2014

Nr. 4                                                   

„Luni 20 ianuarie a.c., în jurul orei 20.30, o patrulă de jandarmerie, în timp ce executa acţiuni specifice de asigurare a ordinii publice în mun. Piatra Neamţ, a fost sesizată de către reprezentanţii unui magazin din localitate, cu privire la faptul că un tânăr a încercat să sustragă produse alimentare (4 role de caşcaval), în valoare de 100 lei.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că persoana în cauză este Claudiu D., de 28 de ani, din mun. Piatra Neamţ. Acesta a ascuns bunurile în haină, după care a trecut de casa de marcat fără a achita contravaloarea acestora. Jandarmii au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârşirii unei fapte susceptibile de a fi furt calificat, dosarul fiind înaintat la Poliţia Municipiului Piatra Neamţ, în vederea continuării cercetărilor”.

Compartiment informare şi relaţii publice

BULETIN  INFORMATIV

21.01.2014

Nr. 5                                                   

„Luni 20 ianuarie a.c., în jurul orei 12.00, o patrulă de jandarmerie, în timp ce executa acţiuni specifice de asigurare a ordinii publice în mun. Piatra Neamţ, în zona Autogării, a fost solicitată pentru a interveni pentru aplanarea unui conflict între trei femei. Jandarmii s-au deplasat la locul indicat, le-au identificat pe cele trei, constatând că vinovate pentru producerea scandalului sunt Teodora T., de 31 de ani, şi Niculina L., de 35 de ani, din Vânători, jud. Neamţ. Acesta, pe fondul unor neînţelegeri anterioare, au lovit-o pe Lenuţa P., de 34 de ani, cu pumnul de mai multe ori în zona feţei. Jandarmii au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârşirii unei fapte susceptibile de a fi infracţiunea de lovire, dosarul fiind înaintat la Poliţia Municipiului Piatra Neamţ, în vederea continuării cercetărilor”.

Compartiment informare şi relaţii publice

Concluzia?

„Administraţie pentru toţi, siguranţă pentru fiecare”

Articolul precedentClasificarea informațiilor la AJOFM Neamț / Prefectul și deputații da, presa nu!
Articolul următor„Cu prioritate, ne vom ocupa de școlile din Piatra Neamț”