0:00

Las Vegasu`? Moft! Să vezi Târgu`, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Am trăit s-auzim una tare, și nu de la oricine, ci tocmai de la dom` șăf de la desepeu, care e bășicat că nu apar comentariile pozitive la articolele scrise de colegi în care se dau pe hârtie fel de fel de moșmande din ograda instituției pe care o păstorește. Cumătru` s-o uitat și n-o văzut decât unu singur. Acuma, ne întrebăm de unde știe dom` șăf de comentariile pozitive, că noi știm că el nu se bagă la așa ceva. Asta una. Doi, oare nu l-o scris în altă parte și s-o confuzat cu supărarea pă colegii de la noi? În fine ăsta den mijloc zice, că dacă te apuci să făurești comentarii pozitive despre propria persoană, la articole scrise despre tine pe invers, riști să fii asemuit ardeleanului care după ce se spală pe cap și se uită în oglindă exclamă: Ioi, mândru mi-s … Înțelegeți ` mneavoastră că i-am astupat gura lui ăsta den mijloc, să nu apară verbe cu măscari în gazetă.

Dom` premare Harpa de la târgu` cu cetate o dat ordin să se pună becuri de sărbători să arate târgu` ca Las Vegasu`. Și s-o pus câteva mii de becuri ca să aibe ce plăti la corent instituția, bașca că s-o mai făcut o ghidușie ca să nu iasă lipsă becuri la inventar. Omuștenii care o pus instalățiile pe stâlpi și garduri, le-o cam lăsat neizolate pe ici colo, așa că dacă cineva vine cu gânduri necurate să facă pagubă primăriei o să aibe parte de zgâlțâieli la doi-două zeci, dacă nu mai mult. Așa că dacă o să videți vreun creștin că vă zâmbește, lipit fiind de un gard ori perete, să știți de la ce i se trage. Acuma, trebe să apreciem managementul aplicat, că uite așa s-o împușcat doi iepuri: e și fromos noaptea și nici nu se fură becurile. Ăsta den mijloc întreabă, că de ce n-o pus și câte o scripcă în intersecții să cânte colinzi, că prin magazinuri cântă de luna trecută, și ar fi și mai fromos și poate ar mai face oamenii o rusească, o sârbă cu schimb de locuri … Alo, colegu`, e post, bre!

Suntem din nou în fericita postură de a felicita o disitnsă doamnă derector de la societatea care dă omătu` afară den urbe, recte Publiserv, care ieri o împlinit niște ani și o primit nenumărate pupături pe obraji și urări buluc de sănătate. Așadar, distinsă doamnă, vă rugăm să alăturați prețuirea și urările nostre de bine și sănătate, darurilor pe care le-ați primit și să vă bucurați nespus de anii, funcția și venirea sărbătorilor de anu` ăsta. Acuma, să nu credeți că am lansat urările musai ca să bem ceva de pleașcă, că noi suntem abstinenți după ora zece și nu consumăm decât sortimenturi cu origini controlate, ori făcute de cumătru` pe la rudeniile lui de unde se trage și ca orighine și de perciuni cu ele. Deci, numai bine de la noi și un La mulți ani pe trei voci, pardon, pe două, că ăsta den mijloc o verificat originea la un pet de două litre și îi beat, deci doarme. Plecăciuni, distinsă doamnă director!

Articolul precedentChiria primăriei măreşte after-school-ul
Articolul următorRevine apa în Speranţa