Tânăra solistă Iuliana Beregoi (14 ani) va susţine un concert extraordinar la Sala Polivalentă din Iaşi, după cele două concerte sold-out de la Sala Palatului. Evenimentul va avea loc pe 16 decembrie, cu începere de la ora 16:00.

Organizatorii consideră că „la doar 14 ani, Iuliana Beregoi este un adevărat fenomen în rândul adolescenţilor din România, cu o continuă ascensiune pe plan profesional. Talentul şi creaţia se pot observa, cu uşurinţă, în zeci de milioane de vizualizări la toate piesele lansate, dar şi în numărul mare de abonaţi, pe canalul propriu de You Tube, unde peste 500.000 de persoane o urmăresc zilnic”. Videoclipul piesei „Cine sunt eu”, care are deja peste 3 milioane de vizualizări, poate fi urmărit aici:

Spectacolul “Lara și Crăciunul Jucăriilor” este produs de Mixton Music, de ieşenii Alina Todaşcă şi Cătălin Dascălu. Tot pe 16 decembrie va fi proiectat și “Lara”, singura producţie cinematografică pentru copii şi adolescenţi filmată integral la Iaşi, în care Iuliana interpretează rolul principal, alături de alţi mari artişti şi actori precum Vlad Baba, Lora, Erica Moldovan, Alina Eremia, Dima Trofim sau Daniela Nane. Evenimentul de la Sala Polivalentă are și un scop caritabil. Iuliana Beregoi îi îndeamnă pe toti cei care îşi achiziţionează bilete să dăruiască hăinuțe și jucării, care, de Crăciun, vor ajunge la copiii săraci. Bilete se pot achiziționa de pe iabilet.ro . (ZCH NEWS)

Articolul precedentSperietură de pestă porcină africană la Bălțătești
Articolul următorFundaţia pentru comunitate şi MOL România premiază excelența în educație
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.