Fundaţia pentru comunitate şi MOL România premiază excelența în educație, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiProfesori și antrenori pot fi nominalizați la Premiul Mentor pentru excelență în educație 2018 încă mai bine de două săptămâni de acum încolo. Fundația Pentru Comunitate premiază anual zece profesori și antrenori care au descoperit tineri talentați și au avut grijă de ei la începutul carierei lor. Premiul constă dintr-un trofeu realizat de apreciatul artist Ioan Nemțoi și o sumă în valoare de 8.000 de lei. Gala Premiilor Mentor se va organiza în primăvara anului 2019 la Teatrul Odeon din București.

Fundaţia pentru comunitate şi MOL România premiază excelența în educație, ZCH NEWS - sursa ta de informații“Dorim să atragem atenția opiniei publice asupra acelor profesori și antrenori din toată țara, care au reușit și reușesc să stimuleze copii talentați, care îi pregătesc pentru a face față competițiilor, care caută în permanență posibilitățile lor de dezvoltare”, anunţă organizatorii.

Detalii și formular de nominalizare – AICI.

Videoclipurile cei 80 de premianți din perioada 2010-2017 – AICI.

Programul a fost inițiat în 2010 și este organizat de Fundația Pentru Comunitate cu sprijinul financiar al MOL România. (ZCH NEWS)

Articolul precedentLara&Crăciunul Jucăriilor, pe 16 decembrie, la Polivalenta Iaşi
Articolul următorFOTO 60 de copii săraci au primit cadouri de la polițiști
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.