reclama autocenter

Prefect lazar 2

* opinia aparţine prefectului de Neamţ

Verificările efectuate la Serviciul Județean de Regim Permise și Înmatriculări nu s-au încheiat încă. Potrivit unui raport al Prefecturii Neamț, chiar dacă Corpul de Control al Prefectului a finalizat cercetările dispuse în cadrul serviciului, încă se așteaptă decizia direcției de specialitate din ministerul de resort, cu privire la unitatea centrală a calculatorului pe care se făceau programările la examenele pentru obținerea permiselor de conducere. Potrivit aceluiași raport, repectivul hard a fost ridicat de procurori pentru a fi expertizat și pentru a se decide dacă șeful serviciului de la Neamț, Ioan Simionel modifica listele cu examinatori scoase aleatoriu de calculatorul conectat la serverul central de la București.

”De o perioadă mai lungă de timp, existau discuții și stări de tensiune între șeful de serviciu, Ioan Simionel și subalterni și între agenții de poliție din cadrul serviciului. Corpul de Control al Prefectului a verificat modul de îndeplinire a sarcinilor de serviciu, al raportului de muncă și aspectele legate de disciplină și climatul la locul de muncă. A fost ridicată acea unitate pe care se realiza programul la testul practic în vederea expertizării, ca urmare a plângerii penale depuse de domnul Anton. Acum trebuie stabilit dacă într-adevăr modificările realizate cu pixul pe programatoarele scoase de calculator, sunt în afara legii atât timp cât pe respectivul program orice modificare se vede și la București, computerul fiind conectat online la un server central. Un răspuns indubitabil îl vom avea când va fi gata expertiza IT, se așteaptă răspunsul Parchetului. La Serviciul Regim Permise și Înmatriculări s-au constatat nereguli însă nu abateri grave. S-au luat declarații funcționarilor de acolo și s-a constat că, în general, relațiile de serviciu sunt bune, iar singurul coleg care creează stări de tensiune este domnul Anton Costel. După ce vom avea toate expertizele vom face și o notă de analiză pentru a vedea ce măsuri se impun. Gravitatea faptelor constatate o stabilesc organele de anchetă pentru a vedea dacă șeful de serviciu a încălcat regulamentul și dacă sunt fondate acuzațiile de fals și uz de fals. Acolo este un conflict de natură personală, este un război pe fondul unor discuții personale care generează această stare de conflict”, a precizat prefectul de Neamț, George Lazăr (foto), citând din raportul Corpului de Control al Instituției Prefectului Neamț.

Irina CĂLIN

Articolul precedentFuncţionari sub tăvălugul disponibilizărilor
Articolul următorDăruind vei dobândi

4 COMENTARII

  1. ce sa vezi ! SATISFACTIE ptr cei care au spus ca nu e decat o FUMIGENA, acarul PAUN a iesit DOM ANTON cel ce ti toarna BETON . nea ANTOANE ,directia lui matale e aceea cu a lui NEA LEON IVANOV , RADU Dorosina , cine altcineva poate ori risca sa si piarda locul de munca ,in ziua de azi cand de la o zi la alta nu stii daca vei mai fi ori NU .

  2. Nu sunt fan al lui Anton, dar sunt sigur ca are dreptate! Problema e alta, de unde au acesti lucratori atatia bani? Au case, masini scumpe si sunt plini de „cascaval”! In plus cei mai multi tigani care nu stiu sa scrie sau sa citeasca dar au carnet, cum e posibil? Se stie clar dar nu se ia nicio masura impotriva acestor lucartori care sunt cei mai corupti din MAI ca au legaturi stranse cu patronii scolilor de soferi cu care fac bani, dand permise contracost! Anton Costel si colegii „paraciosi” ar trebui si ei anchetati pt complicitate si tainuire si ar trebui putin cercetati la avere, dar pe bune nu din birou! Oricum acestia toti sunt milionari in euro din permise date pe bani si imatriculari dubioase, numai ca toti se fac ca nu vad asta!

  3. Pai la ce cuib de viespi e acolo, ar ramane arestul militiei fara locuri! Toata lumea ii stie pe Blaga, Ditu, Luca, Anton, Ilie si seful haitei Simionel ca au facut milioane de euro din permise date pe lovele, dar sa nu uitam de Victor Vlad 11 case, ala a muls saci de bani de la doritorii de permise dupa care s-a retras sef mai la tara! Iar d-l prefect e normal sa nu-i vada pt ca cine se aseamana se aduna! Rusine

  4. CE POATE SA ZICA UN PREFECT CARE A AJUNS PREFECT FARA SA VREA E CLAR PESTE TOT SUNT NEREGULI DAR NU ABATERI GRAVE .SE VEDE CA RELATIILE SI CUNOSTINTELE AU AJUNS SI LA PREFECT SI IN LOC SA FACA CURATENIE ISI DA CU PARERE CA LA PIATA DOAR TIMPUL SA TREACA SI LEAFA SA MEARGA PE SPATELE ROUMENILOR NEMTENI. E PREA TANAR INTR-UN ORAS CAM INTERLOPP SI MAI ARE SI NEVOE DE CEVA MARUNTIS.

Comments are closed.