0:00

La partide, înainte!, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Ceea ce vedeți mai sus este un sămn pe care ni l-o tras proaspătul șăf de la pedeleul pă municipiu și dovedește că, mai este oameni care văd politica la nivel de lenjerie și pot să și acționeze în consecință. Noi apreciem nespus gestul englezesc al domniei sale, mai cu seamă că ne-o luat-o înainte cu concluzia la rezultatele alegerilor de prin fel de fel de partide. Acuma, pe partea cealantă, noi îi urăm putere să scoată filiala din șanțul politichiei de la noi și s-o facă un fel de mercedes în sondaje, că are și cu ce, și are de ce, dacă e să luăm reper mesajul de pe tort. Numai ăsta den mijloc e nedumerit și mă tot întreabă: „Crezi c-o va…?“ Numai la rachiu se gândește! Cumătru cu perciunii până la … unde vrea el, se întreabă de unde o știut cofetăreasa cum arată văru` său, că seamănă leit, nu alta. Să ne auzim sănătoși!

Dar să vedeți la târgu` lui dom` Harpa, că un june sătul de tricoul portocaliu de sub cămeșă o dat în bobi și i-o ieșit că ar fi tare bun pentru dânsu` să schimbe tricoul. Așa că, o meșterit o cerere după care se arată fleașcă de aderent la partidu` lui dom`premare, adică vrea să poarte roș. Acuma, băgăm de seamă că și-o adus aminte insul că roșu e la putere și că ar fi rost de ceva firmituri, că ne îndoim strașnic că ideologia social democrată este ceaslov pentru junele în cauză. Cumătru` mai zice să-i transmitem că, la partidu` lăudat să nu mergi cu adeziunea în băț. Nu, că nu-i destul, dar bate la cearcăn!

Nu știm dacă ați aflat, dar în politichie se întâmplă și lucruri ciudate. Nu mai departe la noi, un șăfuleț de la un partiduț s-o aburcat cu bruma de membri, plus sediu integral, la un alt partidoi, unde se promite o pâine mai albă de mâncat. Omu` și-o făcut ștampelă nouă, docomente noi și s-o dus la premărie să le zice că nu mai are nevoie dă sediu, adică să se spele pe cap cu contractu dă chirie. Acuma, noi suntem curioși să vedem dacă insu` o dat vraghia den mână pentru cioara den par, dar nu vrem să fim în epiderma lui când șăfii dă peste el din județ și de la capitală or să-l calce pe organe, pentru că sediile astea nu cresc ca loboda și înseamnă oarece bănet. Se lasă cu chiuituri.

La partide, înainte!, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Articolul precedentTVA fără drept
Articolul următorÎn noiembrie, Bienala „Lascăr Vorel”