Indiscutabil, anul acesta va fi unul în care se vor organiza concursuri după concursuri în cadrul Poliției Neamț, pentru înlocuirea oamenilor cu funcții, care s-au pensionat masiv în 2016. Și după ce Poliția Roman și Poliția Piatra-Neamț au, în sfârșit, adjuncți, iar Serviciul Logistic, Serviciul Cazier și Serviciul de Acțiuni Speciale au șefi noi, a venit rândul posturilor de poliție să aibă șefi cu acte în regulă.

Primele care au fost scoase la concurs au fost funcțiile de la Sagna și Stănița, pentru care înscrierile s-au terminat astăzi, 22 martie. Pot participa doar agenții de poliție care îndeplinesc condițiile de studii, vechime și dețin autorizație de acces la informațiile clasificate. Interviul, structurat pe subiecte profesionale, va avea loc în ziua de 10 aprilie, la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Neamț. Este declarat admis candidatul care are nota cea mai mare şi a trecut de pragul obligatoriu al notei 7.

Pe 19 aprilie sunt concursurile pentru posturile din Tazlău și Rediu, pe 20 – Podoleni, pe 24 – Girov, pe 26 – Oniceni, iar pe 28 aprilie este concursul pentru Postul de poliție Grințieș. Interviurile sunt înregistrate audio-video și pot fi contestate în termen de 24 de ore de la afișarea rezultatului. (C.M.)

Articolul precedentPrimul ministru Sorin Grindeanu în Neamț – Programul oficial
Articolul următorApelul de la Piatra Neamț al specialiștilor din muzee către premierul Grindeanu
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.