jandarmi-hohota-hotUn jandarm nemţean a reuşit, miercuri, 9 noiembrie, să “intercepteze” un hoţ, chiar lângă Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Neamţ.

“În jurul orei 13:00, plutonierul adjutant șef Ciprian Hohotă, subofițer în cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil, în timp ce se afla în misiunea de pază și protecție a sediului Biroului Electoral Județean Neamț, a observat o persoană suspectă, care a pătruns în curtea unui imobil, aflat în imediata vecinătate a sediului BEJ, și care, după aproximativ 30 de minute, a escaladat un gard împrejmuitor, având asupra sa o țeavă metalică de aproximativ 2 metri lungime”, potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Neamţ.

S.A., în vârstă de 37 de ani, din Podoleni, a fost legitimat de către plutonierul adjutant șef Ciprian Hohotă pe aleea din fața BEJ şi a declarat, cu nonşalanţă, că a venit pentru a sustrage fier vechi.

Jandarmul a solicitat sprijinul echipei de intervenție din cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil. Au fost întocmite acte de sesizare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, acte ce au fost predate, împreună cu persoana reținută, Poliției Piatra Neamț. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: IJJ Neamţ)