La furat pe lângă Biroul Electoral Județean Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn jandarm nemţean a reuşit, miercuri, 9 noiembrie, să „intercepteze” un hoţ, chiar lângă Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Neamţ.

„În jurul orei 13:00, plutonierul adjutant șef Ciprian Hohotă, subofițer în cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil, în timp ce se afla în misiunea de pază și protecție a sediului Biroului Electoral Județean Neamț, a observat o persoană suspectă, care a pătruns în curtea unui imobil, aflat în imediata vecinătate a sediului BEJ, și care, după aproximativ 30 de minute, a escaladat un gard împrejmuitor, având asupra sa o țeavă metalică de aproximativ 2 metri lungime”, potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Neamţ.

S.A., în vârstă de 37 de ani, din Podoleni, a fost legitimat de către plutonierul adjutant șef Ciprian Hohotă pe aleea din fața BEJ şi a declarat, cu nonşalanţă, că a venit pentru a sustrage fier vechi.

Jandarmul a solicitat sprijinul echipei de intervenție din cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil. Au fost întocmite acte de sesizare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, acte ce au fost predate, împreună cu persoana reținută, Poliției Piatra Neamț. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: IJJ Neamţ)

Articolul precedentAndrei Apostol (CSM Ceahlăul), un căpitan fericit
Articolul următorElevii nemțeni, premiați la un concurs internațional de matematică
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.