csm-ceahlaul-octombrie-2016Andrei Apostol, căpitanul echipei de fotbal CSM Ceahlăul, este golgeterul turului seriei a II-a a Ligii a V-a, cu 15 goluri, la fel ca Emanuel David de la Energia Pângărați.

„Este foarte important că marchez, dar nu acesta-i țelul meu principal. Scopul primordial este să promovăm cu echipa în liga a patra și așa mai departe. Nu joc pentru a da goluri, ci joc pentru echipă”.

Andrei Apostol a marcat ultimele 5 goluri în meciul cu Ozana Timișești, din ultima etapă a primei părți,  joc pe care CSM Ceahlăul l-a câștigat cu 14-0.

„Normal că m-a făcut fericit acest fapt. Toată săptămâna ne-am antrenat pentru a marca, în special din lovituri de cap, și sunt foarte fericit că mi-au reușit două goluri din astfel de execuții. Celelalte 3 le-am înscris cu șuturi din afara careului”.

În vârstă de 20 de ani, pe care-i va împlini pe 2 decembrie, mijlocașul ofensiv este încântat de parcursul numai cu victorii al echipei pietrene.

„Am avut o «pornire» mai grea, dar am reușit ca, de la meci la meci, să progresăm și cred că asta s-a văzut și la ultima confruntare de pe Borzoghean cu Ozana Timișești. Noi suntem tineri și muncim din tot sufletul la antrenamente. Ne dorim să progresăm, să avansăm și ca echipă și individual”.

Andrei Apostol a început fotbalul la vârsta de 6 ani sub îndrumarea antrenorului Ion Tănase. A continuat apoi cu profesorii Gheorghe Bulacu și Lidi Chertic. A absolvit Colegiul Naţional „Gheorghe Asachi” și este student în anul II la ANEFS București, la frecvență redusă. (A. MOISE; FOTO: G. CRĂCANĂ)

Articolul precedent200€ mită la Serviciul Permise de Conducere
Articolul următorLa furat pe lângă Biroul Electoral Județean Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.