pietricica turism

hcm 05UPDATE 5: HCM Roman a fost eliminată din Cupa Cupelor, după înfrângerea din Danemarca, cu FC Midtjylland Håndbold, scor 21 – 29. La pauză, scorul a fost favorabil tot danezelor cu 15 – 14. Acestea s-au calificat în manşa următoare, fiind învingătoare şi în primul meci, de acum o săptămână, de la Roman, scor 24 – 20.

hcm 04UPDATE 4: Pe măsură ce ne apropiem de finalul meciului, se “repetă” şi scorul din tur, din păcate: 24 – 19, semn că rezultatul de la Roman nu a fost unul întâmplător.

hcm 03UPDATE 3: Adversarele au prins viteză şi conduc cu 22 – 17, informează http://dk.wettportal.com. Şansele se împuţinează în condiţiile în care danezele au învins şi în tur cu 24 – 20

hcm 02UPDATE 2: De un dram speranţă. Scorul se menţine strâns în debutul reprizei secunde, scor 19 – 17, ne informează acelaşi site danez, http://dk.wettportal.com.

hcm 01UPDATE 1: După disputarea primei reprize, FC Midtjylland Håndbold conduce pe HCM Roman cu scorul de 15-14, informează http://dk.wettportal.com.

HCM Roman (5)La această oră (16:00), HCM Roman dispută returul optimilor de finală ale Cupei Cupelor, în compania FC Midtjylland Håndbold. În tur, săptămâna trecută, danezele au învins la Roman cu scorul de 24-20, devenind principalele pretendente la calificare.

“Cu siguranţă, ne aşteaptă un meci dificil. Sperăm să fim cât mai concentraţi la finalizare, să abordăm jocul cu foarte multă încredere. Avem nevoie de consistenţă în joc, de un joc colectiv cât mai bun şi, de ce nu, să jucăm la nivelul valorii adversarului pe care îl întâlnim. Indisponibilităţi majore în lot nu sunt. Sigur, a fost o perioadă extrem de încărcată, cu multe meciuri. Am avut o săptămână de pregătire, dar, în acelaşi timp, am urmărit să recuperăm jucătoarele din punct de vedere fizic. Sper să fim, la ora jocului, la capacitate maximă”, a declarat antrenorul Florentin Pera.

Meciul nu este televizat.