pietricica turism

Jucătorii de la Iaşi, care au evoluat în acest tur de campionat pentru echipa de Liga a IV-a Zorile Urecheni, au anunţat că renunţă la a mai participa la meciurile acestei formaţii. Ciprian Brighiu, Gabriel Măzăraru şi Ioan Ştirbets sunt nemulţumiţi că nu li s-au achitat primele după meciul de la Voinţa Dochia.

“Am hotărât să nu mai continuăm să jucăm pentru Urecheni, deoarece primarul nu şi-a mai respectat promisiunile față de fotbalişti la meciul de la Dochia. Ne datorează prima de la meciul respectiv. Noi am vorbit să ne plătească o sumă, indiferent de rezultat, iar după meci primarul a zis că nu mai plătește”, a declarat Ciprian Brighiu (în imagine în tricou galben).

ZORILE URECHENI (echipament albastru)

“Jucătorii de la Iaşi trebuie să înţeleagă că se dau prime doar la victorie. În această toamnă, la Urecheni, s-au luat foarte mulţi bani, dar fără rezultate. Doar dacă faci act de prezenţă, nu cred că este cazul să fii şi plătit. La înfrângere nu se dau prime! Ei s-au supărat. Dar, la Dochia, conduceam cu 4-2 la pauză şi am pierdut cu 5-4. Închipuiţi-vă cum m-am simţit eu! Doar dacă te prezinţi şi nu pui suflet, mai bine nu vii! De pierdut pot pierde şi cu copiii mei din comună”, a precizat Ioan Tănăselea, organizatorul de competiţii al formaţiei Zorile Urecheni.

Deşi oficialii echipei nemţene aveau speranţe că vor încheia turul de campionat măcar pe locul 4, evoluţiile oscilante au adus Zorile Urecheni abia pe locul 7, cu 7 puncte mai puţin decât ocupanta ultimului loc calificant în play-off. (M. CONSTANTINESCU)