Duminică, 3 iunie, a avut loc ultima etapă a play-off-ului Ligii a IV-a. Deşi runda se anunţa extrem de tensionată, din cauza diferenţei de un punct dintre CSMC Piatra Neamţ şi Bradu Borca, s-a dovedit a fi până la urmă doar un banal eveniment de week-end. La Ion Creangă, partida Victoria Horia-Bradu Borca s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

„Aşa cum am promis, nu ne-am dat deoparte în meciul de ieri. Eu, de pildă, sunt accidentat, am făcut entorsă şi am piciorul umflat. S-au acordat şi cartonaşe roşii. La un moment dat eram nervos că s-a terminat doar 0-0, noi având nu mai puţin de 6 ocazii mari. Stângaciu a avut 4 posibilităţi de a înscrie. Din păcate, anul acesta în play-off a fost nivelul cel mai slab. V-am mai spus, noi suntem amatori şi jucăm din plăcere. Dacă ne apucăm cu toţii să dăm vina pe terenuri, nu vom mai juca deloc”, a declarat Bogdan Găucan, antrenor-jucător la Victoria Horia.

„Meciul de ieri a arătat a câta oară, că rezultatele din ligile inferioare sunt determinate de ambiţie şi devotament în teren. Probabil jucătorii noştri s-au relaxat ştiind deznodământul final al campionatului, rezultând un joc mai slab în care Horia a avut mai multe ocazii decât noi! Una peste alta sunt foarte mulţumit că, datorită echipei din Borca, acest campionat a avut miză până la final şi copiii de la Ceahlăul au prins un pic de experienţă pentru jocul de baraj!”, a precizat Florin Pintilii, antrenorul formaţiei Bradu Borca.

La Piatra Neamţ, formaţia din Bicaz nu a reuşit să aducă decât 8 jucători, astfel că meciul CSMC-Cimentul nu s-a mai disputat. AJF Neamţ a decis un nou 3-0 la “masa verde” pentru echipa din Piatra Neamţ. Barajul de promovare se va disputa pe 16 iunie, ora 18:00, turul (CSMC Piatra Neamţ va juca cu Victoria Leţcani), și pe 23 iunie, ora 17:30, returul. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: R. VASILIUS – Bradu Borca)

Articolul precedentBugetul Festivalului Medieval de la Târgu-Neamţ
Articolul următorVânători-Neamţ: Hramul bisericii pe stil vechi „Sf. Constantin şi Elena”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.