Oficialii formaţiei de Liga a IV-a Ozana Târgu Neamţ se declară nemulţumiţi de arbitraj, deşi au învins în meciul de duminică de la Cordun, cu scorul de 4-2 (2-0). Preşedintele Victor-Andrei Isache chiar face haz de necaz, spunând că a pregătit o sticlă de şampanie, pe care o va desface când echipa sa va beneficia de primul penalty din acest sezon.

„Cum este posibil ca o formaţie cu profil ofensiv cum este Ozana Târgu Neamţ să nu beneficieze nici măcar de un singur penalty în 13 etape. Suntem singura echipă din Liga a IV-a în situaţia aceasta. Zici că nu călcăm în careul advers! La Cordun, la scorul de 3-1, am fost sancţionaţi cu o lovitură de la 11 metri, de care s-au mirat şi gazdele. Iniţial am crezut că a sancţionat un henţ, dar arbitrul a invocat jocul periculos.

Penalty controversat acordat de Bogdan Florea

Penalty dictat de catre arbitrul Bogdan Florea la scorul de 3-1, intr-o faza in care se impunea cel mult lovitura libera indirecta din interiorul careului. Justificarea centralului: "in interiorul careului, asemenea faze se soldeaza cu lovituri de pedeapsa, si nu indirecta!"

Publicată de FC Ozana Targu Neamt pe Duminică, 31 martie 2019

La o altă fază, pe care puteam avea un contra-atac periculos, cu o deposedare a unui jucător al nostru, asistentul a strigat clar «joacă», iar centralul a dictat fault. A fost şi un fault dur la Vavriţa, care a trebuit să şi părăsească terenul, şi s-a acordat doar aut. Nu ştim ce să mai credem. Avem şampania pregătită să o desfacem când ni se acordă primul penalty”, a menţionat Victor-Andrei Isache, preşedintele Ozanei Târgu Neamţ.

„Cu toate problemele de lot, am luat cele trei puncte. Creţu a avut o zi fenomenală. Nu-mi place să nominalizez jucători, dar la meciul de duminică a fost omul decisiv. Faptul că a marcat sper să constituie o descătuşare pentru el. Mă bucur şi pentru noul antrenor că a debutat cu victorie. În general toţi băieţii au jucat bine şi îi felicit”, a mai precizat preşedintele Ozanei Târgu Neamţ. Detalii despre etapa de duminică a Ligii a IV-a – AICI.

CLASAMENT

1BRADU BORCA13102170-2332
2Speranţa Răuceşti13100348-2030
3Ozana Târgu Neamţ1282234-1726
4Victoria Horia1342724-3514
5Moldova Cordun13301029-509
6Energia Pângăraţi12001210-700

Ozana Târgu Neamţ joacă duminică, 7 aprilie, pe stadionul „Cetatea”, contra Victoriei Horia. (M. CONSTANTINESCU; FOTO&VIDEO: R. VASILIUS-Ozana Târgu Neamţ)

Articolul precedentL5A Bravo Bodeşti şi Vulturul Costişa, rocadă înaintea meciului direct
Articolul următorL4 Victoria Horia-Speranţa Răuceşti 0-1 (0-1) * Declaraţiile antrenorilor Găucan şi Zavate
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.