pietricica turism

Oficialii formaţiei de Liga a IV-a Ozana Târgu Neamţ au decis, săptămâna aceasta, să schimbe conducerea tehnică. În locul lui Ionuţ Afloarei, care a fost antrenorul echipei în perioada octombrie 2018-martie 2019, a fost desemnat Florin Dăscălescu, care a venit, în pauza de iarnă, de la rivala Speranţa Răuceşti. Ionuţ Afloarei va fi team-manager, iar Dragoş Morţun a fost desemnat antrenor secund.

“Ionuţ Afloarei are un program extrem de încărcat, fiind angajat la ISU. De săptămâna viitoare, ne-am propus să avem antrenamente miercurea şi sâmbăta. Am considerat că este mai bine aşa, Florin Dăscălescu fiind de aici din zonă. Nu ar fi fost normal ca tocmai antrenorul să nu poată veni la antrenamente”, a precizat Victor-Andrei Isache, preşedintele Ozanei Târgu Neamţ.

Florin DĂSCĂLESCU

Echipa de lângă Cetatea Neamţ este la a doua schimbare de antrenor din acest sezon, după ce, în octombrie 2018, a renunţat la serviciile lui Cosmin Bocăneţ (antrenor din august 2018, de la înfiinţarea echipei) cu câteva ore înaintea meciului de la Răuceşti.

Ionuţ AFLOAREI

În perioada următoare, Ozana Târgu Neamţ va activa în regim semiprofesionist, cu două antrenamente în programul săptămânal al echipei, miercurea şi sâmbăta. Formaţia de lângă Cetatea Neamţ va juca duminică, 31 martie, pe terenul Moldovei Cordun, în cadrul etapei a XIII-a a Ligii a IV-a, joc pentru care preşedintele Isache anunţă “mai multe indisponibilităţi”.

În alte ordine de idei, oficialii Ozanei Târgu Neamţ sunt nemulţumiţi de decizia AJF Neamţ de reprogramare a meciului cu Energia Pângăraţi: “Ideal ar fi să ne compenseze cei de la Pângăraţi cheltuielile, dar nu putem spera că se va întâmpla aşa”, a mai spus preşedintele Isache. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: R. VASILIUS-Ozana Târgu Neamţ)