Speranţa Răuceşti evoluează duminică, 16 septembrie, de la ora 11:00, în faţa propriilor suporteri, după debutul extrem de favorabil în noul sezon (4-0 în deplasarea de la Energia Pângăraţi). Adversara din etapa a doua a Ligii a IV-a este Moldova Cordun.

L4 Speranţa Răuceşti-Moldova Cordun, doar un meci de golaveraj?, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Atitudinea jucătorilor este lucrul care mi-a plăcut cel mai mult la meciul de duminica trecută. Am tratat adversarul cu maximă seriozitate, nu l-am subestimat nici o secundă, băieţii şi-au respectat sarcinile de joc şi, astfel, am obţinut cele trei puncte. Sperăm şi duminica aceasta să avem aceeaşi atitudine, să-i depăşim la capitolul fizic şi, cu răbdare, să ne apropiem victoria. Despre Moldova Cordun ştim doar că a adus câţiva jucători de la Voinţa Ion Creangă, în rest fiind formula din sezonul trecut”, a declarat Daniel Zavate, antrenor-jucător la Speranţa Răuceşti.

L4 Speranţa Răuceşti-Moldova Cordun, doar un meci de golaveraj?, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Speranţa Răuceşti-Moldova Cordun 6-3 (3-1), pe 22 octombrie 2017

„Sperăm să facem un meci bun. Am început cu stângul şi suntem ceva mai motivaţi. Speranţa Răuceşti este favorita meciului. De altfel, ei şi Borca se vor duela acolo sus la primele locuri. Dar nici noi nu vom merge carne de tun, cum se spune, suntem ceva-ceva mai motivaţi”, a precizat Iulian Popescu, preşedintele Moldovei Cordun. Etapa de duminică mai cuprinde şi meciurile: Bradu Borca-Victoria Horia şi Ozana Târgu Neamţ-Energia Pângăraţi.

CLASAMENT

1 Speranţa Răuceşti 1 1 0 0 4-0 3 +3
2 Bradu Borca 1 1 0 0 4-1 3 +3
3 Victoria Horia 1 1 0 0 2-1 3 +3
4 Moldova Cordun 1 0 0 1 1-2 0 -3
5 Ozana Târgu Neamţ 1 0 0 1 1-4 0 -3
6 Energia Pângăraţi 1 0 0 1 0-4 0 -3

(M. CONSTANTINESCU; FOTO: Speranţa Răuceşti)

Articolul precedentDSP Neamț nu face dezinfecția fântânii de la Scăricica din cauza unei… hârtii
Articolul următorBICAZ: Noaptea Bibliotecilor pe 28 septembrie 2018
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.