Echipa de Liga a IV-a Speranţa Răuceşti mai pierde un jucător important, titular de drept, după transferul lui Radu Miron la Ozana Târgu Neamţ. Este vorba de mijlocaşul Bogdan Botezatu, plecat recent la formaţia CSM Vaslui. De altfel, el a şi marcat golul victoriei (scor final 3-2) în partida amicală dintre LPS Iaşi U19 şi CSM Vaslui, disputată duminică, 20 ianuarie.

L4 Speranţa Răuceşti mai pierde un jucător important: Botezatu s-a transferat la Vaslui, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Bogdan BOTEZATU (dreapta)

Am semnat cu CSM Vaslui până în vară, mai exact până la sfârşitul sezonului. Nu a fost ceva planificat, pur și simplu am fost dorit acolo de către fostul meu antrenor de la Miroslava (Ungureanu), care mi-a cerut să îl ajut anul acesta să își îndeplinească obiectivul (acela de promovare în Liga a III-a). Sper să îl pot ajuta. Campionatul din Neamț nu îmi mai aducea motivaţie: 6 echipe (eram plictisit să joc cu aceleași echipe în 3 luni). Le doresc multă bafta celor de la Speranța Răuceşti și țin să le mulțumesc celor de acolo (Dan Zavate și Costel Chiriac), dar și celorlalți, pentru încredere. Și sper să își îndeplinească obiectivul, chiar dacă este unul greu realizabil, având în vedere că cei de la Ozana s-au întărit considerabil, iar cei de la Borca pleacă cu 3 puncte avans. Consider că am făcut un tur bun la Speranța și plec cu fruntea sus de acolo, a declarat Bogdan Botezatu.

L4 Speranţa Răuceşti mai pierde un jucător important: Botezatu s-a transferat la Vaslui, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Bogdan BOTEZATU (dreapta)

Bogdan Botezatu a avut un tur foarte bun la Speranţa Răuceşti, ocupând locul 6 în clasamentul golgeterilor, alături de fostul coleg, Andrei Apostol, ambii cu câte 6 goluri marcate. Specialitatea lui Botezatu o reprezintă loviturile libere din apropierea careului, un bun exemplu fiind golul marcat împotriva Victoriei Horia:

Dintre candidatele la câştigarea campionatului judeţean, Speranţa Răuceşti pare a se confrunta cu cele mai mari probleme de efectiv înaintea returului sezonului 2018-2019, după ce i-a pierdut pe Radu Miron şi Bogdan Botezatu. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentAMICAL CSM Ceahlăul-Csikszereda Miercurea Ciuc 2-1 (2-0)
Articolul următorA ajuns în arest pentru că nu a respectat un ordin judecătoresc
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.