Duminică, 28 octombrie, a avut loc etapa a opta a Ligii a IV-a. În meciul cel mai important al rundei, Speranţa Răuceşti, s-a impus în faţa Victoriei Horia, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (1-0). Au marcat: Brighiu (5), Botezatu (58), Boghian (78, 79)/Andrei (80).

„Nu ar fi multe de spus, a fost un joc bun al echipei noastre. Sperăm să fim la fel de concentraţi şi pentru etapele următoare. Cel mai mult îmi doresc ca la meciul cu Bradu Borca să avem tot lotul la dispoziţie”, a declarat Daniel Zavate, antrenor-jucător al formaţiei Speranţa Răuceşti.

„Au fost în mod clar mai buni ca noi. Mai proaspeţi, mereu primii la minge. Nu sunt prea multe de comentat la scorul acesta”, a precizat Bogdan Găucan, purtător de cuvânt al Victoriei Horia.

Bradu Borca-Energia Pângăraţi, moment de reculegere înaintea începerii partidei

Bradu Borca a întâlnit ultima clasată, Energia Pângăraţi, iar scorul final a fost unul fără drept de replică: 12-1 (4-0). Un meci frumos, pe un timp excelent pentru fotbal, după ce, în urmă cu 3 zile, munţii erau plini de zăpadă. Felicit echipa pentru victorie şi, nu în ultimul rând, formaţia de la Pângăraţi, pentru eforturile care se fac acolo, a menţionat Ciprian Jigane, preşedintele formaţiei Bradu Borca.

Şi Ozana Târgu Neamţ continuă parcursul foarte bun, depăşind Moldova Cordun, cu scorul de 4-1 (2-1). Au marcat pentru târgnemţeni: Apreutesei (2), Aparaschivei şi Moşneguţu. „Au început mai bine ca noi şi au deschis scorul. Am reuşit să întoarcem la 2-1 până la pauză. În schimb, am început foarte bine repriza secundă şi am avut 3-4 ocazii clare. Apoi li s-a anulat un gol pentru offside, decizie care mie mi s-a părut incorectă. A intervenit astfel un scandal, decarul lor a luat cartonaş roşu şi meciul s-a încheiat”, a declarat Victor-Andrei Isache, preşedintele formaţiei Ozana Târgu Neamţ.

CLASAMENT

1SPERANŢA RĂUCEŞTI870131-1021
2Bradu Borca861138-1519
3Ozana Târgu Neamţ851224-1316
4Victoria Horia832317-1911
5Moldova Cordun810718-293
6Energia Pângăraţi80085-470

Duminică, 4 noiembrie, are loc etapa a noua, după următorul program: Speranţa Răuceşti-Bradu Borca, Victoria Horia-Ozana Târgu Neamţ şi Moldova Cordun-Energia Pângăraţi. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Bradu Borca, Ozana Târgu Neamţ)

Articolul precedentL5A Favoritele, noi victorii în deplasare * Declaraţii * Clasament
Articolul următorDubă și pentru Poliția Locală Piatra Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.