Speranţa Răuceşti este deocamdată singura candidată la promovare care deţine certificat de identitate sportivă (CIS). Lidera Ligii a IV-a are documentul fără de care nu se poate participa la meciul de baraj pentru promovarea în Liga a III-a încă de pe data de 26 noiembrie 2015.

SPERANŢA RĂUCEŞTI

Nici celelalte candidate nu stau cu mâinile în sân. “Actele au fost depuse toamna trecută. Ulterior ne-au comunicat că trebuie făcute unele modificări, care impuneau hotărâri judecătoreşti. Am operat aceste modificări, am legalizat actele la notar, iar săptămâna viitoare vom merge la Bucureşti pentru a scoate CIS-ul”, a declarat Ciprian Jigane, preşedintele demisionar al formaţiei Bradu Borca.

BRADU BORCA

“Noi am înaintat toate actele la Bucureşti, imediat după ce ne-am înfiinţat vara trecută. Ni s-au solicitat nişte modificări, care impuneau decizii ale instanţei. Am făcut tot ce ne-au cerut şi, din câte ştiu, săptămâna viitoare ni se va acorda CIS-ul”, a precizat Victor-Andrei Isache, preşedintele Ozanei Târgu Neamţ.

OZANA TÂRGU NEAMŢ FOTO: R. VASILIUS

A patra participantă la play-off, Victoria Horia, nu deţine CIS, dar nici nu îşi propune să ajungă la baraj.

VICTORIA HORIA

Play-off-ul care va decide campioana judeţului şi participanta la barajul de promovare în Liga a III-a va avea loc în perioada 22 mai-9 iunie. Campioana judeţului Neamţ se va duela cu cea a judeţului Suceava pentru un loc în Liga a III-a din sezonul 2019-2020. Cele două jocuri de baraj vor avea loc pe 15 iunie, ora 18:00, în Suceava şi pe 22 iunie, ora 17:30, în Neamţ. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentProgramul Festivalului Dacic Petrodava (11-12.05)
Articolul următorInfractori cu mănuși prinși pe o stradă din Roman, ”mezinul” are 14 ani
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.