0:00

Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Neamț anunţă că, până la data de 31 martie inclusiv, toate meciurile din cadrul Ligii a IV-a se vor desfășura FĂRĂ SPECTATORI. Decizia are la bază informarea primită de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret (DJST) Neamț din partea Direcției de Sănătate Publică (DSP) Neamț.

L4 Reguli aspre: Fără spectatori şi fără copii de mingi! FRF recomandă evitarea strângerii mâinilor!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUrmare a solicitarii dvs. privind organizarea unor evenimente sportive în luna martie 2020, potrivit Hot. nr. 8/09/03/2020 a Grupului de suport tehnico-ştiinţific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României, art. 6, vă comunicăm că se aprobă desfăşurarea evenimentelor pentru care aţi făcut solicitare, FĂRĂ SPECTATORI, în măsura în care între timp nu vor fi dispuse alte măsuri privind derularea competitiilor sportive”, citează AJF Neamţ din informarea DSP Neamţ.

L4 Reguli aspre: Fără spectatori şi fără copii de mingi! FRF recomandă evitarea strângerii mâinilor!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDe asemenea, în baza unei decizii a Federației Române de Fotbal (FRF), până pe 31 martie, la toate partidele de fotbal organizate în țară, este interzisă participarea din postura de copii de mingi a minorilor. FRF precizează că „vor fi desemnați de cluburile gazdă 6 adulți responsabili cu mingiile, distribuiți în mod egal pe toate laturile terenului”. FRF mai recomandă „evitarea strângerilor de mână înaintea meciurilor din competițiile FRF, în conformitate cu sfaturile oferite de Organizația Mondială a Sănătății, pentru a reduce transmiterea COVID-19”, mai menţionează AJF Neamţ, într-un comunicat de presă. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentCoronavirus – Oficial, două suspiciuni și un bărbat infectat care a stat două zile în Piatra Neamț
Articolul următor„Florile Ceahlăului”-faza finală se amână!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.