Un nou proiect fotbalistic interesant se anunţă la Târgu Neamţ. După ce zvonistica locală a pomenit de revitalizarea vechii echipe, Cetatea, sau de înfiinţarea uneia noi, sub denumirea Viitorul, iată că o iniţiativă recentă vizează apariţia formaţiei Ozana, care ar urma să fie înscrisă în Liga a IV-a, chiar din sezonul 2018-2019.

Victor-Andrei ISACHE

“Lucrurile sunt destul de complicate. La acest moment, aş preciza că proiectul se află la faza unor discuţii de principiu. Cel puţin pentru încă o săptămână nu putem vorbi de ceva sigur 100%. Într-adevăr, dacă se realizează proiectul, avem în vedere o serie de jucători, care au evoluat în sezonul trecut pentru Cimentul Bicaz”, a declarat, deocamdată prudent, Victor-Andrei Isache, preşedintele FC Ozana Târgu Neamţ.

Daniel HARPA

“Este o asociaţie nou înfiinţată de către foşti fotbalişti de la Târgu Neamţ. Eu am garantat că le asigur finanţarea. Pe mine mă interesează să fie o treabă serioasă, să se facă performanţă. Vizăm promovarea în Liga a III-a”, a precizat, mult mai optimist, primarul Daniel Harpa.

CSM Ceahlăul-Steel-Man, unul dintre ultimele meciuri ale formaţiei din Târgu Neamţ în sezonul 2017-1018 al Ligii a IV-a

Târgu Neamţ a avut echipă în Liga a IV-a şi în sezonul trecut, Steel-Man, dar aceasta a fost nevoită să se retragă spre finalul returului. Motivaţia a fost una financiară, dar este clar că doar o victorie şi o remiză nu au fost tocmai rezultatele dorite de primarul Daniel Harpa. (M. CONSTANTINESCU)