pietricica turism

Duminică, 9 iunie, de la ora 11:00, este programată ultima etapă a play-off-ului în cadrul Ligii a IV-a. Runda va trebui să elucideze ultima necunoscută a sezonului: cine va lua titlul judeţean, Ozana Târgu Neamţ sau Bradu Borca? Echipa de lângă Cetatea Neamţ joacă pe un teren care i-a fost favorabil în acest sezon (3-1 şi 0-0), având nevoie de un singur punct pentru a câştiga Liga a IV-a. Gazdele promit că vor opune rezistenţă, deşi pentru ele sezonul s-a cam încheiat etapa trecută.

SPERANŢA RĂUCEŞTI

“Pentru noi meciul nu are miză, dar trebuie să-l jucăm. Ne gândim deja la sezonul următor, dar vom juca pe teren, aşa cum am procedat în tot acest campionat. Încercăm să ne adunăm, avem şi ceva probleme de efectiv. Vrem să câştigăm, este ultima reprezentaţie acasă din acest sezon şi vrem să lăsăm o impresie bună”, a declarat Gabriel Coşa, antrenorul Speranţei Răuceşti.

OZANA TÂRGU NEAMŢ FOTO: Adi CIOTÎRCĂ

“Toată presiunea este la noi, ei nu mai au nici un fel de obiectiv. Meciul va fi foarte greu, este o echipă valoroasă, ştiu foarte bine ce am construit acolo. Sper să nu ne împiedicăm, pentru a ajunge la baraj, să ne batem pentru promovarea în Liga a III-a”, a precizat Daniel Zavate, antrenorul Ozanei Târgu Neamţ.

BRADU BORCA

Bradu Borca are nevoie maximă de victorie pe un teren pe care nu a câştigat în acest sezon (3-3 şi 0-3), depinzând şi de rezultatul celuilalt meci. “Vom aborda meciul 100% la victorie. Va fi greu însă, pentru că Horia a produs multe surprize în acest sezon. Consider că noi ne-am făcut datoria doar pe teren de-a lungul întregului campionat. Dacă cei de la Răuceşti vor juca la adevăratul potenţial, nu vor avea probleme să câştige, pentru că formează o echipă mai bună decât Ozana, după părerea mea”, a menţionat Răzvan Gorea, reprezentantul formaţiei Bradu Borca.

VICTORIA HORIA

“Noi suntem prea mici pentru un război atât de mare. Ozana, Borca şi Răuceşti sunt de nivelul primelor 5 locuri în Liga a III-a. Sunt echipe foarte-foarte bune, cu jucători foarte buni, cu antrenori foarte buni. Noi suntem prea mici!”, a spus Bogdan Găucan, antrenor-jucător la Victoria Horia.

CLASAMENT

1OZANA TÂRGU NEAMŢ540114533 (*)
2Bradu Borca530211831 (*)
3Speranţa Răuceşti52127829 (*)
4Victoria Horia501451615 (*)

(*) punctele au fost înjumătăţite la intrarea în play-off

Formaţia care va rămâne în fruntea clasamentului şi după etapa de duminică va disputa baraj pentru promovarea în Liga a III-a cu echipa suceveană Viitorul Liteni. Partidele vor avea loc pe 15 iunie, în Suceava şi pe 22 iunie, în Neamţ. În cazul unui succes, din sezonul 2019-2020, Seria I a Ligii a III-a va avea şi o a doua echipă din Neamţ, alături de CSM Ceahlăul Piatra Neamţ, promovată anul trecut. (M. CONSTANTINESCU)