pietricica turism

Miercuri, 22 mai, de la ora 18:00, va avea loc prima etapă a play-off-ului în cadrul Ligii a IV-a. “Meciul tare” al rundei, extrem de important în calculul luptei pentru promovare, este Bradu Borca-Ozana Târgu Neamţ.

“Având în vedere cum au stat lucrurile în campionat şi cupă, cred că avem toate şansele să facem un meci foarte bun cu Ozana şi să câştigăm, mai ales că jucăm şi pe teren propriu”, a declarat Răzvan Gorea, reprezentantul formaţiei Bradu Borca.

FOTO: R. VASILIUS

“Începem cu o deplasare dificilă, la Borca, un meci cheie pentru noi. Sperăm să obţinem cel puţin un rezultat de egalitate”, a precizat Daniel Zavate, antrenorul Ozanei Târgu Neamţ.

Cealaltă partidă, Speranţa Răuceşti-Victoria Horia, este foarte importantă pentru gazde, care îşi doresc un debut cu dreptul, pentru a se menţine pe prima poziţie a clasamentului.

CLASAMENT

1SPERANŢA RĂUCEŞTI00000-022
2BRADU BORCA00000-022
3OZANA TÂRGU NEAMŢ00000-021
4VICTORIA HORIA00000-014

Mai multe detalii despre play-off-ul Ligii a IV-a, dar şi despre cel din Liga a V-a, puteţi afla în ediţia (tipărită) de joi, 23 mai, a săptămânalului “Mesagerul de Neamţ”. (M. CONSTANTINESCU)