Duminică, 19 mai, de la ora 11:00, sunt programate meciurile ultimei etape din sezonul regulat în Liga a IV-a. Fără îndoială, partida cea mai interesantă este cea dintre Ozana Târgu Neamţ şi Speranţa Răuceşti, care, dincolo de evenimentele din această săptămână (fostul antrenor al Speranţei a trecut la Ozana), poate aduce modificări esenţiale în clasament.

Daniel ZAVATE şi Florin DĂSCĂLESCU-antrenorii Ozanei Târgu Neamţ

„Îmi este foarte greu să dau o declaraţie! Ne aşteaptă un meci greu, cu echipa de pe locul întâi, o formaţie puternică. Am încredere în grupul format la Ozana Târgu Neamţ şi, împreună, vom avea succes. De acum înainte vom trata fiecare meci ca şi cum ar fi ultimul care ne oferă şanse de promovare”, a declarat Daniel Zavate, antrenorul Ozanei Târgu Neamţ.

Victor Andrei ISACHE-preşedintele Ozanei Târgu Neamţ

„Pentru noi este un meci de totul sau nimic. Nu avem voie sub nici o formă să pierdem. Este o partidă care ne poate duce pe locul întâi, la egalitate de puncte cu Bradu Borca, în cazul unei victorii. Ar fi un ascendent extraordinar pentru noi, după ce, nu cu mult timp în urmă, se spunea că nu mai avem şanse la promovare. De pe locul întâi am putea aborda play-off-ul mult mai calmi. Facem un apel şi la suporterii noştri, să vină la stadion şi să ne susţină aşa cum au făcut-o pe parcursul întregului sezon”, a precizat Victor-Andrei Isache, preşedintele Ozanei Târgu Neamţ.

Gabriel COŞA (tricou bleu)-antrenorul şi portarul Speranţei Răuceşti

„Va fi un meci foarte echilibrat, un meci puternic. Personal sunt foarte curios să-i văd la lucru pe cei 4 jucători străini aduşi de Ozana Târgu Neamţ. La noi vor absenta motivat cel puţin 5 titulari (Furtună, Smău, Hurdubei, Boghian şi Întuneric-n.r.), fie din cauza unor accidentări, fie datorită unor evenimente de la care nu pot lipsi. Din păcate, s-a nimerit într-un moment nepotrivit pentru noi, dar am încredere că le putem suplini absenţa. Consider că decisive vor fi meciurile din play-off”, a spus Gabriel Coşa, antrenorul Speranţei Răuceşti.

Alex BORDEANU (tricou galben)-căpitanul Speranţei Răuceşti

„În mare, va fi un meci greu împotriva unei echipe foarte bune, pe care nu am reușit să o batem până acum. Mergem acolo să câştigam, pentru a rămâne pe primul loc, chiar dacă ne vor lipsi mai mulţi jucători de bază”, a menţionat Alex Bordeanu, căpitanul de echipă al Speranţei Răuceşti. Etapa de pe 19 mai cuprinde şi partidele Bradu Borca-Moldova Cordun şi Energia Pângăraţi-Victoria Horia, în care calificatele în play-off sunt favorite certe.

CLASAMENT

1SPERANŢA RĂUCEŞTI  (*)191333782542
2Bradu Borca  (*)(**)1913421023440
3Ozana Târgu Neamţ  (*)191243582140
4Victoria Horia  (*)19739444424
5Moldova Cordun195014437715
6Energia Pângăraţi190019141380

(*) calificate pentru play-off (**) penalizată cu 3 puncte de AJF Neamţ

Play-off-ul Ligii a IV-a se va desfăşura între 22 mai şi 9 iunie, 6 etape, cu meciuri la interval de trei zile, o adevărată piatră de încercare pentru echipele de la acest nivel valoric. Campioana judeţului va disputa apoi un dublu meci de baraj, pe 15 şi 22 iunie, pentru promovarea în Liga a III-a, cu campioana judeţului Suceava. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentDirecția Silvică Neamț: licitație pentru vânzare masă lemnoasă
Articolul următorCOD GALBEN de instabilitate atmosferică în tot estul ţării
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.