O mutare şoc s-a produs în cadrul Ligii a IV-a cu doar câteva zile înainte de încheierea sezonului regulat. După un parcurs de cinci ani la Speranţa Răuceşti, antrenorul Daniel Zavate a decis să lucreze, începând de la etapa de duminică, 19 mai, la Ozana Târgu Neamţ.

Daniel ZAVATE şi Florin DĂSCĂLESCU vor fi, începând de duminică, pe aceeaşi bancă tehnică, cea a Ozanei Târgu Neamţ

„Dan Zavate este un mai vechi colaborator al nostru. A cochetat cu fotbalul din Târgu Neamţ, când a fost jucător şi apoi antrenor la Cetatea. Este un obişnuit al locului, el chiar începând antrenoratul la Târgu Neamţ. Am mai avut tatonări cu el şi înainte de începerea campionatului şi în pauza dintre tur şi retur. Fiind la Speranţa de 5 ani, probabil i-a fost greu să se rupă de acolo, astfel că ne-am lovit de fiecare dată de un refuz din partea lui. De data aceasta însă a venit să ne ajută în îndeplinirea obiectivului. Ne trebuia un antrenor care să aducă un alt moral la echipă. Dan Zavate crede în proiectul de la Târgu Neamţ, iar noi sperăm într-o colaborare pe termen cât mai lung. Vreau să precizez că el va colabora îndeaproape cu Florin Dăscălescu (actualul antrenor-n.r.), nu se pune problema de principal-secund, de altfel ei sunt şi foarte buni prieteni. Ne bucurăm că Dan Zavate a venit la noi şi sperăm în îndeplinirea obiectivului, adică promovarea”, a declarat Victor-Andrei Isache, preşedintele Ozanei Târgu Neamţ.

Daniel ZAVATE (nr. 2), într-un meci cu Bradu Borca

„Am petrecut 5 ani frumoşi la Speranţa Răuceşti, cu realizări şi nerealizări, cu promovări. Vreau să mulţumesc preşedintelui Constantin Chiriac, domnului primar Bălăjel, domnului viceprimar Manolache, doamnei şi domnului Săvescu, întregului grup de jucători care, de-a lungul celor cinci ani, au îmbrăcat tricoul Speranţei şi, nu în ultimul rând, suporterilor, pentru sprijinul acordat. Le doresc multă baftă!”, a precizat Daniel Zavate.

Daniel Zavate va debuta pe banca Ozanei Târgu Neamţ duminică, 19 mai, chiar împotriva fostei sale echipe, Speranţa Răuceşti. Miza jocului o constituie stabilirea poziţiei în clasament de pe care va pleca fiecare dintre cele două echipe, dar şi Bradu Borca, în play-off. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentBătrână de 97 de ani auzită de o vecină strigând după ajutor
Articolul următorSoț și soție – complici la incendierea a 7 tone de lucernă
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.