pietricica turism

O bătrână de 97 de ani, din Piatra-Neamț, care locuiește într-un apartament de pe strada Mihai Eminescu, a fost auzită de o vecină strigând după ajutor, în noaptea de 15 spre 16 mai. Femeia și-a dat seama că bătrâna se simte rău și nu poate descuia ușa, așa că a sunat la 112.

“Noaptea trecută, în jurul orei 1:30, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, despre faptul că o femeie strigă după ajutor dintr-un apartament situat în municipiul Piatra Neamț, str. Mihai Eminescu, etajul I. La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri militari, cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor, din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț. Proprietara, în vârstă de 97 de ani, era căzută în hol”, a declarat slt. Adrian Rotaru, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț. Bătrâna, care avea tensiunea mărită, a fost transportată la spital, pentru investigații complete și tratamentul necesar. (C.M.)

2 COMENTARII

  1. Aceste cazuri, despre care se relatează tot mai des în presă, ne arată cât de bine stăm la capitolul asistență socială. ”Și-au trăit traiul, și-au mâncat mălaiul!” așa că nu ne mai pasă.
    Civilizația unui popor se măsoară și cu ”barometrul” numit ”grija pentru cei vulnerabili”: copii, bătrâni, persoane cu handicap șamd.
    Să ne fie rușine!

    P.S.- companiile de telefonie mobilă ar trebui, poate, să-și facă mai multă publicitate la telefoanele pentru seniori (acele telefoane cu buton de urgență).

  2. Grija celor de la butoane nu îi interesează nimic altceva decât hoția, modul cum armai putea fura, si ce!?, despre prostimea care ia cocoțat scolo d-zeu cu mila……asta-i România noastră de astăzi. ….., ce păcat , plang și mă inspaimant ce va gfi mâine! …

Comments are closed.