Duminică, 11 noiembrie, de la ora 11:00, este programată etapa a X-a, ultima din acest an, în cadrul Ligii a IV-a. Cea mai importantă partidă a rundei, prin prisma modificărilor pe care le poate aduce clasamentului, este Ozana Târgu Neamţ-Speranţa Răuceşti. Meciul se va disputa pe stadionul „Cetatea”.

„Este, fără îndoială, un meci al ambiţiilor locale. Ambiţii, care nu pot fi decât benefice, pentru că vor duce la un spectacol fotbalistic, care să creeze emulaţie în jurul oraşului Târgu Neamţ şi al comunei Răuceşti. Este un meci aşteptat, nu doar de noi cei implicaţi în acest fenomen, ci şi de spectatori. Sperăm să fie o partidă peste nivelul Ligii a IV-a, pentru că ambele echipe au jucători, care au cochetat cu Liga a III-a şi chiar Liga a II-a. Din câte ştiu, vom avea tot lotul la dispoziţie, cu excepţia lui Aparaschivei. Sper să îl avem şi pe Creţu, chiar dacă va ateriza chiar duminică dimineaţă. Sperăm să fie spectacol, iar noi să cucerim cele trei puncte. Avem moral foarte bun, venim după o victorie în deplasare şi avem şi ascendent faţă de ei, după victoria din tur. Va fi însă şi un meci infernal, pentru că ei vin după o perioadă mai puţin fastă şi speră să îşi refacă moralul cu noi. Personal urmăresc doar victoria, având şi şansa de a-i depăşi în clasament şi de a ne menţine la trei puncte de Bradu Borca. Vom intra în cantonament, ca şi la meciul din tur, şi vom avea un antrenament sâmbătă, la ora 15:00”, a declarat Victor Andrei Isache, preşedintele Ozanei Târgu Neamţ.

„Meciul de duminică va fi, cu siguranţă, un joc de nivelul Ligii a III-a, având în vedere că sunt jucători valoroși la ambele echipe. În acelaşi timp, pot să-l remarc şi ca pe un meci al unor orgolii exagerate, care nu-şi au rostul, mai ales că suntem prieteni şi ne dorim acelaşi lucru. Personal, îmi doresc o echipă de Liga a III-a la Târgu Neamţ şi, în acest sens, le urez baftă celor care au început proiectul Ozana, dar să nu se întâmple ca în proverb: doi se bat şi al treilea câştigă! Dacă într-adevăr se va decide să se facă mai multe serii de Liga a III-a, pe zone mai apropiate, pentru a reduce cheltuielile, şi va promova direct echipa care câștigă campionatul, va fi greu şi pentru noi, şi pentru Ozana, dacă se pierde acest meci. Vom sta şi în cantonament înaintea meciului, pentru a fi apţi din toate punctele de vedere la ora partidei. Dacă vom avea dăruire, ambiţie şi vom respecta sarcinile de joc, sigur va veni şi rezultatul pe care îl dorim”, a precizat Daniel Zavate, antrenor-jucător al formaţiei Speranţa Răuceşti.

Lidera la zi, Bradu Borca, pare a avea un meci facil, pe teren propriu, cu Moldova Cordun, în timp ce ocupanta locului 4, Victoria Horia, se deplasează, tot pentru un meci de 3 puncte, pe terenul Energiei Pângăraţi.

CLASAMENT

1BRADU BORCA971143-1822
2Speranţa Răuceşti970234-1521
3Ozana Târgu Neamţ961227-1419
4Victoria Horia932418-2211
5Moldova Cordun920721-296
6Energia Pângăraţi90095-500

(M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentExamen la cardiologie cu managerul Spitalului Județean Neamț
Articolul următorDSVSA Neamț cheamă nemțenii la măsuri de protecție împotriva gripei aviare
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.