Cel puţin 3 formaţii din Liga a IV-a solicita ca etapele programate pe 18 şi 25 noiembrie (primele două runde din turul al doilea) să nu se mai dispute în această toamnă. Date fiind condiţiile speciale din acest an (se dispută două tururi şi două retururi, plus play-off tur-retur), Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Neamţ a adus două dintre rundele turului al doilea în această toamnă, în primăvară urmând a se începe cu etapa a XIII-a, la o dată încă neprecizată. Jumătate dintre competitoare doresc o altă programare.

L4 Ozana, Borca şi Cordun solicită nedisputarea etapelor de pe 18 şi 25 noiembrie, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiVictor-Andrei Isache (Ozana Târgu Neamţ): „Avem buget stabilit pentru 10 etape. De asemenea, nu mi se pare normal să jucăm, de bine ce se anunţă condiţii meteo nefavorabile. Cam în trei săptămâni se anunţă din nou ninsori. Nu văd rolul grabei! Nu mergem la vară la Cupa Mondială! Se poate juca începând cu martie 2019 cum doreşte AJF, cu intermediare, etc. Noi avem două partide acasă, dar să ştiţi că e mai scump decât la meciurile din deplasare”.

Iulian Popescu (Moldova Cordun): „Ar fi minunat să nu jucăm. Noi suntem de acord 100%. Putem juca din primăvara viitoare fără probleme”.

Să nu se joace etapele de pe 18 şi 25 noiembrie şi-ar dori şi reprezentanţii formaţiei Bradu Borca. „Da, aşa este! La Borca, iarna se instalează cât de curând, în câteva zile. Aceasta ar fi una dintre motivaţii. De asemenea şi terenurule sunt din ce în ce mai rele tot din cauza vremii, a confirmat preşedintele Ciprian Jigane.

Celelalte 3 formaţii sunt fie împotrivă (Speranţa Răuceşti şi Energia Pângăraţi), fie nehotărâte (Victoria Horia).

L4 Ozana, Borca şi Cordun solicită nedisputarea etapelor de pe 18 şi 25 noiembrie, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDaniel Zavate (Speranţa Răuceşti): „Nu suntem de acord! Este un program făcut, care trebuie respectat. Altfel, competiţia în această toamnă se încheie mult prea devreme”.

Viorel Jitaru (Energia Pângăraţi): „Sunt de părere că ar trebui să jucăm după programul existent. În momentul de faţă noi nu ştim dacă vom mai continua din primăvară. Pe noi ne-ar încurca. Ne dorim să terminăm cu balamucul! Am vorbit cu băieţii, mergem şi la Borca, chiar dacă luăm bătaie”.

Bogdan Găucan (Victoria Horia): „Dacă se strică vremea, ar fi bine să nu jucăm. Noi nu avem probleme de buget, pentru că… nu avem buget. Primele sunt mici şi doar la victorie, iar deplasările le facem cu maşinile personale. Deplasarea de la Borca ar fi într-adevăr dificilă, dacă vremea este nefavorabilă. Am discutat cu preşedintele Leonte şi mi-a comunicat că vom juca cum decide AJF”.

O situaţie similară a fost şi în sezonul trecut, iar AJF Neamţ a decis să renunţe la disputarea unor etape din retur în toamnă. E drept însă că, în octombrie 2017, era vorba de programarea a numai puţin de… 5 runde, iar împotriva acestei decizii au fost toate cele 10 echipe participante la Liga a IV-a. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: R. VASILIUS)

Articolul precedentÎncătușat după ce s-a răsturnat cu mașina, era beat și avea permisul anulat
Articolul următorDraga Olteanu Matei, diplomă de excelență de la Consiliul Local Piatra Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.