pietricica turism

Formaţia de Liga a IV-a Energia Pângăraţi a primit sancţiunea cea mai severă, după etapa de Cupa României Timişoreana-faza judeţeană, de miercuri, 10 aprilie. Pe lângă faptul că a pierdut meciul cu 0-3, “lanterna roşie” a Ligii a IV-a, care se confruntă şi cu mari probleme financiare, a recepţionat o amendă consistentă.

ENERGIA PÂNGĂRAŢI

“Meciul ASF Girov-AS Energia Pângărați se omologhează cu scorul de 3-0 în favoarea echipei gazdă, deoarece echipa oaspete nu s-a prezentat la joc. Pentru neprezentare, echipa AS Energia Pângărați se amendează cu suma de 1.000 lei”, precizează Comisia de Disciplină din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Neamţ într-un comunicat de presă.

BRAVO BODEŞTI FOTO: G. CRĂCANĂ

Sancţiuni s-au aplicat şi după meciul Arsenal Văleni-Bravo Bodeşti. “Meciul AS Arsenal Văleni-AS Bravo Bodești se omologhează cu scorul de 3-0 în favoarea echipei oaspete, din cauză că echipa gazdă nu a asigurat asistență medicală. Pentru neasigurarea asistenței medicale la joc, echipa AS Arsenal Văleni se amendează cu suma de 140 lei”, menţionează aceeaşi sursă. (M. CONSTANTINESCU)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here