pietricica turism

Formaţia de Liga a IV-a Energia Pângăraţi a primit sancţiunea cea mai severă, după etapa de Cupa României Timişoreana-faza judeţeană, de miercuri, 10 aprilie. Pe lângă faptul că a pierdut meciul cu 0-3, “lanterna roşie” a Ligii a IV-a, care se confruntă şi cu mari probleme financiare, a recepţionat o amendă consistentă.

ENERGIA PÂNGĂRAŢI

“Meciul ASF Girov-AS Energia Pângărați se omologhează cu scorul de 3-0 în favoarea echipei gazdă, deoarece echipa oaspete nu s-a prezentat la joc. Pentru neprezentare, echipa AS Energia Pângărați se amendează cu suma de 1.000 lei”, precizează Comisia de Disciplină din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Neamţ într-un comunicat de presă.

BRAVO BODEŞTI FOTO: G. CRĂCANĂ

Sancţiuni s-au aplicat şi după meciul Arsenal Văleni-Bravo Bodeşti. “Meciul AS Arsenal Văleni-AS Bravo Bodești se omologhează cu scorul de 3-0 în favoarea echipei oaspete, din cauză că echipa gazdă nu a asigurat asistență medicală. Pentru neasigurarea asistenței medicale la joc, echipa AS Arsenal Văleni se amendează cu suma de 140 lei”, menţionează aceeaşi sursă. (M. CONSTANTINESCU)