Duminică, 1 martie, începe returul în ambele serii ale Ligii a IV-a. Este vorba de runda cu numărul 12, ora de începere fiind cea tradiţională, 11:00.

În tur, Speranţa Răuceşti s-a impus cu dificultate în meciul de la Timişeşti

Seria A programează partidele: Bradu Borca-Viitorul Podoleni (la Borca a nins în cursul săptămânii, fiind posibilă o amânare a meciului), Speranţa Răuceşti-Ozana Timişeşti, Bravo Bodeşti-Stejarul Ţibucani, Energia Pângăraţi-Flacăra Brusturi, Zorile Urecheni-ASF Girov şi AS Grumăzeşti-Voinţa Dochia.

VICTORIA HORIA şi MOLDOVA CORDUN, fruntaşele Seriei B

În Seria B, Cetatea Gâdinţi a câştigat deja meciul cu WST Oniceni (echipă dezafiliată), cu scorul de 3-0, la “masa verde”. Restul partidelor, care se vor disputa duminică, sunt: Unirea Trifeşti-Victoria Horia, Moldova Cordun-Vulturul Costişa, Moldova Pildeşti-Voinţa Valea Ursului, Stejarul Stăniţa-Voinţa Bozieni şi Siretul Doljeşti-Voinţa Ion Creangă.

Din fiecare serie, se califică pentru play-off câte 4 echipe. Acestea vor disputa meciuri eliminatorii tur-retur, pe 10 şi 17 mai. Calificatele vor juca în semifinale, tot tur-retur, pe 24 şi 31 mai. Finala Ligii a IV-a se va disputa pe data de 7 iunie, pe un stadion ce urmează a fi decis de către AJF Neamţ. Campioana judeţului Neamţ va evolua la barajul pentru promovarea în Liga a III-a, în zilele de 13 şi 20 iunie, adversară fiind campioana judeţului Iaşi. (M. CONSTANTINESCU)