pietricica turism

Enadani Poiana Teiului a primit două amenzi din partea Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Neamţ, în urma partidei de duminică, 8 octombrie.

“Pentru neplata baremului arbitrilor şi observatorului, echipa ACS Enadani Poiana Teiului este amendată cu suma de 200 lei – ROAF AJF Neamţ, Listă amenzi, pct. 57” şi “Pentru neplata cartonaşelor galbene la sfârşitul jocului, echipa ACS Enadani Poiana Teiului este amendată cu suma de 200 lei – ROAF AJF Neamţ, Listă amenzi, pct. 33”, potrivit unui comunicat de presă al AJF Neamţ.

Oficialii de la Enadani Poiana Teiului au acuzat arbitrajul de la meciul de pe teren propriu cu CSM Ceahlăul Piatra Neamţ, iar proba video realizată de formaţia de pe Valea Muntelui pare a le da dreptate (pentru cine e interesat se poate vedea AICI!). AJF Neamţ nu a formulat încă un punct de vedere oficial în legătură cu arbitrajul de la respectiva partida, unica comunicare legată de acest meci fiind cea referitoare la sancţiunile aplicate.

Tot în etapa de duminică “jucătorul Bitiuşcă Cristian, de la echipa Voinţa Ion Creangă, a fost eliminat pentru primirea a două cartonaşe galbene în cursul aceluiaşi joc (min.16 şi 23) – se suspendă o etapă”.

Nu în ultimul rând, “Radu Bogdan, instructorul sportiv al echipei de fotbal Energia Pângăraţi, este invitat la şedinţa Comisiei de Disciplină a AJF Neamţ din ziua de luni, 16.10.2017, la ora 10:00”. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Enadani Poiana Teiului Facebook)