Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Neamţ a fost nevoită astăzi, 16 iulie, să amâne cu 24 de ore decizia finală privind campionatul judeţean, ediţia 2019/2020. În urma discuţiilor purtate, 6 dintre potenţialele participante la play-off au anunţat că nu pot îndeplini condiţiile sanitare şi financiare impuse de actuala situaţie. Este vorba despre Victoria Horia, Moldova Cordun, Voinţa Valea Ursului şi Voinţa Ion Creangă, din seria romaşcană şi de Bravo Bodeşti şi Ozana Timişeşti, din Seria A.

În aceste condiţii, au rămas în cărţi doar Bradu Borca şi Speranţa Răuceşti, de altfel singurele formaţii care deţin şi certificat de identitate sportivă (CIS), document necesar pentru participarea la baraj. Propunerea de a se disputa finala campionatului între aceste două formaţii nu a primit un răspuns definitiv din partea formaţiei de la Borca, după cum a precizat Ioan Costin Toma, preşedintele AJF Neamţ.

“Am expediat o adresă echipei de la Borca să precizeze dacă vor să participe la o finală contra celor de la Răuceşti. Aşteptăm răspunsul lor până mâine, 17 iulie, la ora 11:00. Funcţie de răspunsul lor vom lua decizia finală”, a menţionat preşedintele AJF Neamţ.

Pentru şansa de a promova în Liga a III-a, campioana judeţului Neamţ ar urma să participe la un miniturneu de baraj alături de campioanele judeţelor Iaşi (nestabilită deocamdată, dar ar putea fi Unirea Mirceşti, dacă AJF Iaşi decide îngheţarea competiţiei) şi Suceava (Siretul Dolhasca). (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentCoronavirus: Încă 16 persoane pozitive și un deces în Neamț. Creșteri raportate în majoritatea județelor din Nord-Est
Articolul următorSimpozionul Internațional ”Școala modernă”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.