Enadani Poiana Teiului a remizat, duminică, 8 octombrie, scor 2-2 (1-1), în partida de „acasă” cu CSM Ceahlăul Piatra Neamţ, din cadrul etapei a şaptea a Ligii a IV-a. Au marcat Furtună şi Gorea/Andreş şi Mateiciuc. Antrenorul de la Enadani se plânge că arbitrajul a influenţat rezultatul final, aceasta în condiţiile în care i-au lipsit şi cel puţin 4 titulari.

L4 Cozma (Enadani): „Arbitrii ne-au încurcat!” * Şteţ (CSM Ceahlăul): „Nu a fost nici o tentă a arbitrilor!”, ZCH NEWS - sursa ta de informații„La ce lot am avut la dispoziţie a fost un scor bun. Oricum, echipa de la Piatra Neamţ mi s-a părut mai slabă ca de obicei. Dacă aveam toţi jucătorii valizi, îi băteam! Meciul a fost peste nivelul Ligii a IV-a, poate de nivelul Ligii a III-a. Din păcate, nu acelaşi lucru se poate spune despre arbitri. S-au făcut multe greşeli în defavoarea noastră. Ambele lor goluri au fost precedate de erori de arbitraj: la primul nu a fost corner, dar li s-a acordat, iar la al doilea, Furtună de la noi a fost tras de tricou şi s-a aplicat… legea avantajului pentru CSM Ceahlăul. La 1-0 pentru noi, am avut gol valabil zicem noi, dar s-a dat offside. Meciul a fost bun, dar arbitrii ne-au încurcat”, a declarat Lucian Cozma, tehnicianul formaţiei Enadani Poiana Teiului.

Tehnicianul echipei din Piatra Neamţ îndeamnă la reţinere şi echilibru şi spune că nu a fost nici o tentă a arbitrajului în favoarea CSM Ceahlăul.

L4 Cozma (Enadani): „Arbitrii ne-au încurcat!” * Şteţ (CSM Ceahlăul): „Nu a fost nici o tentă a arbitrilor!”, ZCH NEWS - sursa ta de informații„A fost un meci echilibrat, după cum o arată şi scorul. Un joc greu pentru echipa noastră tânără, ei fiind experimentaţi şi având mai multă forţă fizică. Un joc dârz, cu multe realizări tehnico-tactice, pe care puteam şi să-l câştigăm şi să-l pierdem. Mă bucur că jucătorii s-au implicat în duelurile unu la unu, în ciuda gabaritului impresionant al adversarilor. Asta înseamnă că putem face performanţă cu lotul actual. Comentariile despre arbitraj sunt pentru cei care vor să găsească scuze. Au fost şi greşeli, un arbitraj cu mici scăpări, care nu au influenţat rezultatul final. Nu a fost nici o tentă a arbitrilor în favoarea noastră. Ar fi bine ca noi antrenorii să ne vedem de echipele noastre!”, a precizat Toader Şteţ, antrenorul formaţiei CSM Ceahlăul Piatra Neamţ.

CLASAMENT

1 CSM Ceahlăul Piatra Neamţ 7 6 1 0 35-7 19 +10
3 Enadani Poiana Teiului 7 4 1 2 21-11 13 +4

(M. CONSTANTINESCU; FOTO: Enadani Poiana Teiului Facebook; FOTO: CSM Ceahlăul Facebook)

Articolul precedentNoi medici angajați la Spitalul Județean de Urgență Neamţ
Articolul următorACTUALIZARE Pe 10 octombrie, se opreşte apa la Săvineşti şi Răuceşti
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.