Cimentul Bicaz îşi provoacă adversarii, anunţând că vizează cucerirea Cupei României Timişoreana (faza judeţeană), trofeu pe care l-a câştigat şi anul trecut, dar şi locul doi în campionat. Formaţia din Bicaz a câştigat miercuri, 16 mai, cu scorul de 1-0 (0-0), partida de pe teren propriu, din semifinalele Cupei, împotriva formaţiei CSM Ceahlăul Piatra Neamţ, prin punctul marcat de Bălăjel.

„A fost un meci greu pentru noi împotriva unor tineri bine pregătiţi fizic. Posesia a fost a lor, dar ocaziile mai mari au fost tot în contul nostru. Sunt mulţumit de rezultat şi sper să ne calificăm în finală ca să putem să ne apărăm trofeul. Aş vrea Cupa şi locul 2 în campionat. Cred că sunt obiective la care avem şanse. Aşa ca să mă las fericit de fotbalul de la Bicaz”, a declarat Cristian Luca, antrenorul formaţiei Cimentul Bicaz.

Returul din semifinalele Cupei va avea loc pe 23 mai la Piatra Neamţ. În play-off, Cimentul mai are de jucat de două ori cu CSM Ceahlăul (acasă şi deplasare) şi câte o partidă cu Bradu Borca (acasă) şi Victoria Horia (acasă). Acum ocupă locul 3 în clasament, la trei puncte în urma formaţiei Bradu Borca. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentAsociația „În Munții Neamțului” la Festivalul „Noi suntem români!”
Articolul următorCârpeli de 120.000 de lei la bucătăria Spitalului Județean Neamț: Nu-i ce trebuie, dar măcar… se șterge mai ușor!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.