Cimentul Bicaz şi CSM Ceahlăul Piatra Neamţ se întâlnesc duminică, 24 septembrie, de la ora 11:00, în etapa a cincea a Ligii a IV-a. Se confruntă două dintre cele trei echipe neînvinse deocamdată (mai e Victoria Horia) şi care, în plus, vin după rezultate concludente cu contracandidate la calificarea în play-off (pietrenii scor fluviu cu Borca, iar Cimentul victorie la Poiana Teiului). Antrenorul Bicazului spune că nu tratează CSM Ceahlăul de sus, dar nici nu se consideră învins dinainte.

L4 Cimentul caută victoria, CSM Ceahlăul vizează +9 la „adevăr”, ZCH NEWS - sursa ta de informații
CIMENTUL BICAZ DUPĂ FINALA CUPEI ROMÂNIEI ÎN NEAMŢ

Duminică vom juca acasă cu CSM Ceahlăul, poate cel mai greu test din acest tur de campionat. Este o echipă bună, cu potenţial, care are avantajul pregătirii zilnice. Din punct de vedere individual stăm şi noi bine. Dispunem de jucători de calitate sub toate aspectele. Totodată suntem o echipă care stă bine în teren şi care poate înscrie cu uşurinţă atunci când adversarul greşeşte. Va fi un meci frumos, cu fotbal bun şi dominat de fair-play. Invităm pe toţi iubitorii fotbalului din oraş şi din judet să vină să vadă un joc care, zic eu, se va ridica la nivelul eşalonului superior, respectiv Liga a III-a, a declarat Cristian Luca, antrenor la Cimentul Bicaz.

Toader Şteţ este diplomat şi fair-play cu adversarul, dar, în mod sigur, se gândeşte că un +9 la „adevăr” încă de pe acum e ca o viză pentru play-off. Destul de mult pentru o formaţie, să nu uităm, nou-promovată.

L4 Cimentul caută victoria, CSM Ceahlăul vizează +9 la „adevăr”, ZCH NEWS - sursa ta de informații
CSM CEAHLĂUL PIATRA NEAMŢ

„Cimentul Bicaz este o echipă care are şi ea maxim de puncte. Duminică au câştigat la Poiana Teiului dovedind că sunt o formaţie foarte bine pregătită. E un joc dificil, un derby! Sper să fie un meci plăcut pentru spectatori şi cel mai bun să câştige”, a precizat Toader Şteţ, antrenorul formaţiei CSM Ceahlăul Piatra Neamţ.

CLASAMENT

1 CSM Ceahlăul Piatra Neamţ 4 4 0 0 26-3 12 +6
2 Victoria Horia 4 4 0 0 8-1 12 +3
3 Enadani Poiana Teiului 4 3 0 1 13-6 9 +3
4 Cimentul Bicaz 3 3 0 0 6-1 9 +6
5 Speranţa Răuceşti 4 2 0 2 4-8 6 +3
6 Voinţa Ion Creangă 4 1 0 3 5-5 3 -3
7 Bradu Borca 3 1 0 2 5-10 3 0
8 Moldova Cordun 4 1 0 3 7-20 3 -3
9 Zimbrul Vânători Neamţ 4 0 0 4 4-13 0 -9
10 Steel Man Târgu Neamţ 4 0 0 4 2-13 0 -6

Tot duminică se mai dispută partidele: Moldova Cordun-Voinţa Ion Creangă, Steel-Man Târgu-Neamţ-Zimbrul Vânători-Neamţ, Bradu Borca-Victoria Horia şi Speranţa Răuceşti-Enadani Poiana Teiului. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: CSM Ceahlăul Piatra Neamţ Facebook, Cimentul Bicaz Facebook)

Articolul precedentL4: Salvează Enadani Turnul Eiffel? Există Speranţa că nu!
Articolul următorZiua Curățeniei s-a marcat prin muncă la Roman
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

2 COMENTARII

  1. Să fim serioși, Ceahlăul are obiectiv promovarea, nu doar play off, asa ca nu cred, sa se împiedice de Cimentul Bicaz, victorie concludenta la 2-3 goluri diferența. Jocurile de pregătire sunt una, iar cele oficiale alta. HAI CEAHLĂUL!

Comments are closed.