Miercuri, 30 mai, s-au derulat partidele etapei a cincea din play-off-ul Ligii a IV-a. Meciul vedetă al rundei, Bradu Borca-CSM Ceahlăul Piatra Neamţ, s-a încheiat cu scorul de 1-0 (0-0). A marcat Bidan (65).

„Rezultatul din jocul de ieri se poate rezuma doar și prin reproducerea cuvintelor dlui. profesor Rădulescu înainte de începerea lui. Probabil a fost în asentimentul tuturor celor interesați de Liga a IV-a Neamţ spunându-mi că de fapt aceasta este finala campionatului și că, după părerea dumnealui, scorul final va demonstra cine este cu adevărat echipa cea mai bună, indiferent cine va ajunge la baraj până la urmă! Cuvinte frumoase și sincere pe care nu puteam să nu le reproduc! Părerea mea personală este că jucătorii mei au meritat din plin victoria, iar dacă se termina 3 sau 4 la 0 pentru noi s-ar fi reflectat și mai mult diferența de valoare dintre Bradu și Ceahlăul! Meciul nu a fost unul foarte spectaculos, însă cu mare devotament din partea ambelor echipe, cu un plus obiectiv din partea noastră și cu ocazii foarte clare de gol irosite de ai mei. De la oaspeți remarc portarul și pe Pîntea de la LPS. De la noi, fără excepție, remarc pe toată lumea, sunt super mulțumit de tot ce au făcut la acest meci!”, ne-a declarat Florin Pintilii, antrenorul echipei Bradu Borca.

În al doilea meci al zilei, Cimentul Bicaz a pierdut cu Victoria Horia, scor 1-2 (0-0), pe teren propriu. Au marcat: Bălăjel/Dumea şi Matei.

„A fost un meci frumos, ca la Liga a IV-a. Am mai spus şi repet, lumea vine la Liga a IV-a să vadă un meci frumos, să mai uite de greutăţile vieţii. Felicit şi Cimentul Bicaz şi pe Cristi Luca, pentru că împreună am făcut un spectacol foarte bun, pe placul celor veniţi în tribune”, a precizat Bogdan Găucan, antrenor-jucător la Victoria Horia.

CLASAMENT (*)

1CSM Ceahlăul Piatra Neamţ531111-332+4
2Bradu Borca541012-731+4
3Cimentul Bicaz510411-1519-6
4Victoria Horia510410-1918-3

(*) Echipele au intrat în play-off cu jumătate dintre punctele acumulate în sezonul regulat.

Duminică, 3 iunie, este programată ultima etapă: Victoria Horia-Bradu Borca şi CSM Ceahlăul-Cimentul Bicaz. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentPărinții pot participa ca observatori la Bacalaureatul 2018
Articolul următorProf. Dumitru Ene și BlankSociety – echipa CNI de bronz la Olimpiada Internațională de Informatică
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.