Bradu Borca, vicecampioana Ligii a IV-a, se va reuni la finalul lunii iulie, cu obiectivul declarat al promovării în Liga a III-a. Pentru îndeplinirea acestuia, oficialii echipei de pe Valea Muntelui au ales continuitatea, pe banca tehnică urmând să stea tot antrenorul ieşean Florin Pintilii.

“Faptul că am rămas la Borca se datorează tocmai acelor oameni pe care i-am întâlnit aici şi care îşi doresc în continuare promovarea în Liga a III-a. Că au în continuare încredere în mine este o motivaţie în plus să construiesc o echipă şi mai valoroasă, dar şi mai disciplinată decât în campionatul trecut, deşi voi păstra câţiva dintre jucătorii vechi. Ca noutăţi am în vedere şi jucători cu experienţă cum ar fi Mădălin Crengăniş, dar şi jucători tineri cum ar fi Florică, fost junior al Politehnicii Iaşi”, a declarat tehnicianul Florin Pintilii.

Un prim pas în pregătirea noului sezon va fi un turneu de fotbal pe plajă, pe litoralul Mării Negre, urmat de un cantonament la munte.

“Vom pleca la un turneu de fotbal pe plajă pe litoral, la sfârşitul acestei luni, prilej cu care voi încerca şi câteva jocuri amicale, plus o pregătire premergătoare cantonamentului la munte, care probabil va fi la începutul lui august. Sigur că nu voi putea miza pe tot lotul, însă tot este un plus pentru echipa din Borca!”, a mai precizat antrenorul formaţiei Bradu Borca.

BRADU BORCA-SPERANŢA RĂUCEŞTI, în returul sezonului trecut

Cel puţin momentan, nu se ştie cât de populată va fi Liga a IV-a în sezonul viitor, AJF Neamţ anunţând că înscrierile vor demara pe 15 iulie. Cert este doar faptul că se anunţă un duel de zile mari între Bradu Borca şi Speranţa Răuceşti. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: R. VASILIUS)