reclama autocenter

Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Iaşi a decis amânarea debutului sezonului 2020/2021 pentru februarie 2021.

“Comitetul de Urgență al Asociației Județene de Fotbal Iași, întrunit la data de 15 octombrie 2020, ținând cont de:

  • Menținerea stării de alertă pe teritoriul României;
  • Faptul că majoritatea cluburilor și asociațiilor sportive nu pot respecta actualul protocol medical impus prin Ordinele Ministerelor Tineretului și Sportului și cel al Sănătății;
  • Faptul că nu s-a luat o decizie privind relaxarea/diminuarea/renunțarea măsurilor de siguranță sanitară (testarea COVID-19 prin RT-PCR), astfel încăt să se permită reluarea competițiilor organizate de Asociațiile Județene de Fotbal.
  • Creșterea constantă și alarmantă a numărului de cazuri de infectări cu COVID-19

a hotărât:

  1. Amânarea începerii campionatelor organizate de către AJF Iași pentru sezonul 2020/2021;
  2. Campionatele organizate de către AJF Iași vor putea începe cel mai devreme în luna februarie a anului 2021″, se precizează pe site-ul AJF Iaşi.

În celelalte 5 judeţe ale Regiunii Nord-Est situaţia se menţine incertă. AJF Bacău anunţase 24 august ca dată limită de înscriere în Liga a IV-a, iar AJF Neamţ avansase ca termen limită data de 28 august, dar, ulterior, nu s-au mai adus clarificări. De asemenea, AJF Botoşani şi AJF Vaslui au ultimele comunicări oficiale din iulie 2020, care se referă la sezonul 2019/2020, iar AJF Suceava nu a mai comunicat absolut nimic de la suspendarea sezonului 2019/2020, în aprilie 2020. La nivel naţional, AJF Hunedoara a decis reluarea campionatului, în timp ce în Timiş, Arad şi Cluj nu se va juca fotbal la nivel judeţean în 2020. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentJudețul Neamț are o rată de infectare de 1,61 cazuri la mia de locuitori. Noile cazuri din regiunea Nord-Est
Articolul următorBărbat rănit de un copac, coborât cu targa de pompieri
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.