Cele două formaţii nemţene de Liga a III-a se află în plină perioadă de pregătire pentru returul campionatului. CSM Ceahlăul Piatra Neamţ a obţinut miercuri, 12 februarie, a doua victorie în meciuri amicale, 5-1 (4-0), pe teren propriu, contra formaţiei AFC Odorheiu Secuiesc. Au marcat: Petra (2), Andreș, Diarra și Toma, pentru gazde, respectiv Nemeș, pentru oaspeți. Pietrenii au câștigat și meciul de pe terenul harghitenilor, cu scorul de 3-2. Într-un alt meci disputat de CSM Ceahlăul s-a înregistrat o înfrângere în faţa formaţiei CSM Bacău, cu scorul de 2-4.

Fotbaliştii antrenaţi de Ștefan Stoica vor mai disputa 5 partide amicale în februarie: sâmbătă, 15 februarie, ora 14:00, cu Hușana Huși (acasă); marți, 18 februarie, ora 14:00, cu Bucovina Rădăuți (acasă); vineri, 21 februarie, ora 14:00, cu Șomuz Fălticeni (acasă sau deplasare); luni, 24 februarie, ora 14:00, cu Foresta Suceava (acasă) şi vineri, 28 februarie, ora 14:00, cu Șomuz Fălticeni (acasă sau deplasare). Primul meci oficial din 2020 pentru CSM Ceahlăul va fi la Știința Miroslava în ziua de 7 martie.

Şi Ozana Târgu Neamţ a demarat pregătirea pentru retur, fiind programat şi un prim meci amical. Acesta va avea loc duminică, 16 februarie, de la ora 11:00, pe terenul sintetic de la stadionul municipal “Ceahlăul”, contra Victoriei Horia, lidera Seriei B a Ligii a IV-a. Primul meci oficial din 2020 pentru târgnemţeni va fi la CSM Focşani, în ziua de 7 martie. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: CSM Ceahlăul Piatra Neamţ; Ozana Târgu Neamţ)