Imediat după egalul încheiat de Ozana Târgu Neamţ, pe teren propriu, cu formaţia Universitatea Dunărea de Jos Galaţi (vineri, 27 septembrie, scor: 1-1), au apărut zvonuri referitoare la înlocuirea antrenorului principal Daniel Zavate. Conducerea formaţiei târgnemţene aduce precizări în acest sens, mai ales pentru a asigura echipei liniştea necesară pregătirii următoarelor meciuri.

„Doresc să punem capăt oricăror zvonuri că ar fi discuţii cu alt tehnician. Nu este nimic adevărat. Chiar dacă am făcut un egal acasă, cu un adversar ce ne era accesibil, suntem în continuare în obiectivul propus, adică locul 10. Nu este absolut nici o problemă la echipă între conducere, jucători şi antrenori. Din punctul meu de vedere această precizare se doreşte o reconfirmare a poziţiei antrenorului Daniel Zavate. Şi eu personal am o relaţie din ce în ce mai bună cu dânsul. Totul este în regulă la echipă, suntem chiar cu două locuri mai sus decât obiectivul propus şi nu avem absolut nici un motiv să schimbăm antrenorul”, a declarat Victor Andrei Isache, preşedintele Ozanei Târgu Neamţ.

Formaţia de lângă Cetatea Neamţ ocupă locul 8 în clasament, cu 8 puncte, şi golaveraj 11-8. Sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 15:00, târgnemţenii evoluează pe terenul Forestei Suceava, una dintre candidatele la promovarea în Liga a II-a. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentTrei deputați PSD din Neamț au ajutat opoziția cu moțiunea de cenzură
Articolul următorDeputatul Viorel Stan și fosta contabilă șef a Inspectoratului Școlar Neamț, trimiși în judecată de DNA
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.