0:00

Formaţia de Liga a III-a CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ şi-a aflat adversarii pentru noul sezon. În mare măsură este vorba cam despre aceleaşi echipe ca şi în sezonul trecut, noutăţile fiind Csikszereda Miercurea Ciuc II, Viitorul Darabani şi Rapid Brodoc. Componenţa Seriei I este următoarea:

L3 CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ şi-a aflat adversarii pentru noul sezon, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiFără modificări semnificative se prezintă şi Seria a II-a:

L3 CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ şi-a aflat adversarii pentru noul sezon, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAstăzi, 19 august, la Casa Fotbalului, în sala “Nicolae Dobrin”, de la ora 13:00, se va desfășura tragerea la sorți a programului în fiecare serie. În prima fază a competiţiei vor fi 18 etape. În faza a doua, în fiecare serie se vor disputa turnee play-off şi un play-out. La play-off vor participa primele 4 clasate, iar la play-out celelalte 6 echipe rămase. Primele două clasate din fiecare serie vor disputa baraj în dublă manșă, iar învingătoarele acestor jocuri se vor duela între ele, tur-retur, pentru promovarea în Liga a II-a. Sezonul competițional la Liga a III-a va debuta pe 27 august. (M.C.)

Articolul precedentAccident mortal lângă Paşcani
Articolul următorS-a reluat circulaţia pe podul de la Roman
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.