CSM Ceahlăul Piatra Neamţ va debuta în Liga a III-a sâmbătă, 25 august, de la ora 18:00, pe teren propriu, împotriva formaţiei Metalul Buzău. Formaţia pietreană s-a pregătit intens toată săptămâna la stadionul municipal şi, deşi se cunoaşte că adversarii au mai multă experienţă în Liga a III-a, doreşte să îşi apropie victoria.

„Întâlnim o echipă bună, cu experienţă în Liga a III-a, care a ocupat locul 5 în campionatul trecut. Din câte am aflat, este o echipă incomodă, ai cărei jucători sunt foarte buni pasatori. La noi nu sunt probleme de lot, toată lumea este aptă, sănătoasă. Sperăm să facem un joc foarte bun, să ne apropiem victoria. Începutul este important. Vor fi emoţii, dar sperăm să fie pozitive, să ne ajute să ne concentrăm pentru acest prim meci în Liga a III-a. Vom încerca să facem un joc cât mai plăcut ochiului, dar fiind în Liga a III-a, nu ştiu cât de interesaţi sunt spectatorii. Noi am avea nevoie de susţinere şi, în acelaşi timp, această echipă ar putea fi un model, pentru a atrage tinerii şi copii către sport”, a declarat Gabriel Rădulescu, antrenorul principal al echipei CSM Ceahlăul Piatra Neamţ. Materialul integral despre pregătirile echipei din Piatra Neamţ – AICI.

Metalul Buzău a evoluat şi în sezonul trecut în Liga a III-a, dar în Seria a II-a, ocupând locul 5 în clasament. Oficialii acestei echipe spun că formaţia din Piatra Neamţ constituie o necunoscută şi anunţă două absenţe notabile în linia defensivă. „Foarte multe informaţii nu avem despre echipa din Piatra Neamţ. Tradiţia fotbalistică din acest oraş ne face totuşi să fim extrem de precauţi, dar având şi dorinţa de a câştiga. Ştim că echipa din Piatra Neamţ a promovat cu un lot format din jucători tineri, pe care l-a completat între timp cu câţiva jucători cu experienţă. Sperăm să ne mobilizăm cât mai bine şi, de ce nu, să ne întoarcem cu punct sau puncte. Avem ceva probleme în linia de fund, doi dintre titulari – Ion Mihai şi Andrei Grăjdan – fiind indisponibili”, a declarat Valentin Stan, antrenorul principal al formaţiei Metalul Buzău. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: A. PIŢIGOI – Metalul Buzău)

Articolul precedentACUM Arde coșul unui bar din piața centrală
Articolul următorACTUALIZARE Accident cu patru victime la Preluca
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.