CSM Ceahlăul Piatra Neamţ continuă, zilele acestea, pregătirile intense la stadionul municipal, pentru debutul în campionat. După cum se ştie, acesta se va produce sâmbătă, 25 august, de la ora 18:00, pe teren propriu, împotriva formaţiei Metalul Buzău. Va urma pe 29 august, de la ora 17:30, meciul din Cupa României, cu Aerostar Bacău.

“Bate Ceahlăul! I-am urmărit toată săptămâna. S-au pregătit foarte bine, sunt foarte concentraţi”, a spus Lucian Amarghioalei, administratorul stadionului municipal, dar şi fost jucător al Ceahlăului, în anii `80, în divizia B.

“Întâlnim o echipă bună, cu experienţă în Liga a III-a, care a ocupat locul 5 în campionatul trecut. Din câte am aflat, este o echipă incomodă, ai cărei jucători sunt foarte buni pasatori. La noi nu sunt probleme de lot, toată lumea este aptă, sănătoasă. Sperăm să facem un joc foarte bun, să ne apropiem victoria. Începutul este important. Vor fi emoţii, dar sperăm să fie pozitive, să ne ajute să ne concentrăm pentru acest prim meci în Liga a III-a. Vom încerca să facem un joc cât mai plăcut ochiului, dar fiind în Liga a III-a, nu ştiu cât de interesaţi sunt spectatorii. Noi am avea nevoie de susţinere şi, în acelaşi timp, această echipă ar putea fi un model, pentru a atrage tinerii şi copii către sport”, a declarat Gabriel Rădulescu, antrenorul principal al echipei CSM Ceahlăul Piatra Neamţ.

“Va fi un meci foarte greu. Din câte am înţeles, adversarul a terminat în primele locuri campionatul trecut, numai că au fost în seria a doua. Trebuie să ne concentrăm, să intrăm mobilizaţi, să fim foarte atenţi, prudenţi şi să ne impunem jocul”, a menţionat Cosmin Rotaru, căpitanul echipei CSM Ceahlăul Piatra Neamţ.

“Din câte ştiu, va fi un meci destul de greu. Întâlnim o echipă experimentată. La noi, majoritatea colegilor de echipă nu au apucat încă să facă debutul la Liga a III-a. Vom vedea sâmbătă ce va fi pe teren, dar cert este că va fi un meci extrem de greu”, a precizat Cosmin Ţapu, atacantul formaţiei pietrene, jucător cu experienţă în Liga a III-a (CSM Roman, Ştiinţa Miroslava, CSM Paşcani).

Stadionul “Ceahlăul” se prezenta în condiţii foarte bune în această dimineaţă, astfel că sâmbătă, 25 august, de la ora 18:00, sunt aşteptaţi cât mai mulţi spectatori pentru a susţine sau măcar a vedea la lucru formaţia locală. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentFOTO Incendiu pe strada Amurgului din Piatra Neamț
Articolul următorProcesul lui Ionel Arsene a început cu o amânare
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.